Kadıköylüler voleybol festivalindeydi

Kone Asansörleri-Kadıköy Gençlik Mini Voleybol Festivali Caddebostanlılara güzel bir haftasonu yaşattı. Festivalde spordan dansa birçok etkinlikle eğlenen çocukların sevinci görülmeye değerdi.

24 Mayıs 2011 - 14:58

Powerbulls Spor Organizasyonları tarafından, Kone Asansörleri ana sponsorluğunda düzenlenen “Kone-Kadıköy Gençlik Mini Voleybol Festivali 2011” hem iştirakçiler hem de izleyiciler tarafından büyük ilgi ve beğeni topladı. 14-15 Mayıs 2011 tarihleri arasında Caddebostan Sahili’nde düzenlenen görkemli festivalde miniklerin sevinç ve coşkusu güzel bir hafta sonuna uyanan Caddebostanlılara neşeli bir tatil yaşattı.
İstanbul ve farklı şehirlerden gelen minik voleybolcular, Caddebostan Migros arkasındaki açık spor tesislerinde buluştu. Powerbulls Team tarafından karşılanan sporcu ve stafflar, voleybol dışında Powerbulls Spor Organizasyonları tarafından hazırlanan sürpriz etkinlikler ile zaman geçirdi.
Organizasyona destek veren, Kone Asansörleri, Kadıköy Gençlik Spor Kulübü, Bahçem Mutfak, Şira Dans Sanat Akademisi, Dj Mesmo-Tong, By Muhteşem, Lays Cips, Tadım Çekirdek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi katılımcı minik voleybolcuların rahatı ve keyifli bir organizasyona katılmaları için güçlerini birleştirdiler.
Organizasyon dâhilinde ilgi gören, Latin Dans Showlar, Ebru çalışmaları, Jonglör, İlizyon gösterileri, palyaço, kukla gösterisi, balon katlama gibi etkinlikler de Kadıköylüler tarafından beğeni aldı. Lays Cipsleri ve tadım çekirdeklerini ücretsiz olarak alan çocukların keyfine de diyecek yoktu.
Hafta sonu yaklaşık 4.000 kişinin ziyaret ettiği organizasyon 2 gün boyunca hızını kaybetmeden sürdü. Son dakikada özel nedenleri ile organizasyona katılamayacağını belirten takımlar nedeni ile fikstür sıkıntısı yaşandıysa da organizasyonun yoğun etkinlik programı bu açığı kapattı. Dj Mesmo-Tong ise 2 gün boyunca müzikleri ile Caddebostanlıları coşturdu.
Galatasaray ve Milli takım oyuncusu Özlem Özçelik’in katılımı ile profesyonel ablaları ile sohbet etme fırsatı bulan aynı zamanda fotoğraf çektirip, imza alan miniklerin yüzlerindeki sevinç ise görülmeye değerdi. Tüm katılımcılar tarafından beğeni alan organizasyonun geleneksel olmasını talep eden kulüpler ise bunun için şimdiden çalışmalara başlama kararı aldılar. Powerbulls Spor Organizasyonları yetkilileri ise bu programa 3 buçuk ay önceden hazırlıklara başladıklarını ve 45 kişilik bir ekip ile organizasyonu başarıyla tamamlamanın haklı gururunu yaşadıklarını belirttiler.


MUSTAFA SÜRMELİ


ARŞİV