Kadıköy'ün Gençleri de galip

Kadıköy Gençlik genç kız voleybol takımı da ablalarının izinden giderek haftayı galibiyetle kapadı.

21 Şubat 2013 - 14:09
Kadıköy Gençlik genç kız voleybol takımı da ablalarının izinden giderek haftayı galibiyetle kapadı. KGSK Genç voleybol takımı İstanbul genç kızlar ligi en iyi ikinciler grubunda rakibi Yeşilbağları 3- 0 yendi.
Maça Sinem, Meryem, Deniz, Tutku, Melissa, Ecenaz altısıyla başlayan Kadıköy Gençlik, Sinem’in etkili hücumları, Melissa’nın sayı olan servisleriyle seti 25- 20 kazandı ve 1-0 öne geçti.
 
BERMUDA ÜÇGENİ MERYEM, MELİSSA, SİNEM
2. sette manşet getirmekte zorlanan Kadıköy gençlik, Antrenör Can Çavuşoğlu’nun arka alanda sistem değişikliği yapmasıyla çekişmeli geçen bu seti 26-24 kazanarak durumu 2-0’a getirdi. Maçın 3. ve son setinde rakibinin de moral bozukluğundan yararlanan Kadıköy’ün gençleri bu sette Meryem’in etkili servisleri, Melissa ve Sinem’in akıllı hücumlarıyla seti 25- 15 kazanarak maçı da 3-0 kazandı.
 
KGSK A TAKIM’A YENİ KAN
Türkiye deplasmanlı bölgesel liginin en iddialı takımlarından KGSK kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. H grubunun iddialı takımlarından Kadıköy Gençlik Edremit Belediye spordan Çiğdem Yılmaz’ı da renklerine bağladı.
Ligin ikinci yarısında forma giyecek olan Çiğdem’in takımlarına güç katacağını söyleyen baş antrenör Can Çavuşoğlu, “Takımımızı Çiğdem ile güçlendirdik. Asıl hedefimiz olan 3. lige bu yıl yükselmek” dedi.

ARŞİV