Kadıköy'ün gençleri İstanbul Şampiyonu

İstanbul’dan 186 okul takımının mücadele ettiği turnuvada Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi Genç Erkek Futbol Takımı başarılı bir mücadele sergileyerek Kadıköy’e şampiyonluk kazandırdı.

17 Ocak 2013 - 15:42
Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi Genç Erkek Futbol Takımı İstanbul Şampiyonu oldu. İstanbul’dan 186 okul takımının mücadele ettiği turnuvada Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi Genç Erkek Futbol Takımı başarılı bir mücadele sergileyerek Kadıköy’e şampiyonluk kazandırdı.
 
TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDİYOR
İstanbul çapında düzenlenen ve şampiyon olan ekibin Türkiye şampiyonluğuna gideceği bir organizasyonda Kadıköylü bir lisenin şampiyonluk kupasını kaldırması coşkuyla karşılandı. Özellikle Kadıköy eğitim camiası içinde büyük bir sevince neden olan başarı Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün web sitesinden de duyuruldu. Sitede Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi Genç Erkek Futbol Takımı’nın başarısından dolayı duyulan mutluluk, ifade edildi. Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi Genç Erkek Futbol Takımı İstanbul Şampiyonluğu dolayısıyla Türkiye Şampiyonas’ına yarı finallerden katılacak.
Gazete Kadıköy Spor Servisi olarak Kadıköy’e büyük mutluluk yaşatarak gurur kaynağı olan gençleri kutluyoruz.
 

ARŞİV