Kadınlar tarih yazdı

Fenerbahçe Opet, Vakıfbank ve Eczacıbaşı Dynavit kadın voleybol takımları, Avrupa voleyboluna damga vurdu. 3 takımımız da CEV Şampiyonlar Ligi’nde play-off turuna kalmayı başardı.

31 Mart 2023 - 10:13

Kadın voleybol takımlarımız, Avrupa voleybolunun en önemli organizasyonu CEV Şampiyonlar Ligi’ne damga vurdu. Yarı final play-off turunda mücadele edecek 4 takımdan 3’ü Fenerbahçe Opet, Vakıfbank ve Eczacıbaşı Dynavit oldu. Bu aynı zamanda tarihi de bir başarı. Daha önceki sezonlarda yarı final turuna iki temsilcimizi taşımayı başarsak da 3 takımımızın yarı finale çıkması bir ilk oldu. Buna göre finalde bir Türk takımının olması kesinleşti. Ancak voleybol camiasının rüyası finalde iki takımımızı görebilmek. Öte yandan yarı final play-off turunun diğer takımı olan İtalyan temsilcisi Igor Gorgonzola Novara’nın yıldız ismi ise milli oyuncumuz Ebrar Karakurt.

CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde eşleşmeler ise Fenerbahçe Opet - Vakıfbank ile Eczacıbaşı Dynavit - Igor Gorgonzola Novara şeklinde oluştu. İlk maçlar nisan ayının ilk haftasında oynanacak.


ARŞİV