KATILIM BAŞVURULARI SONA ERDİ

2012-2013 sezonu 8 Eylül 2012 tarihinde başlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Başkanlığı 2012-2013 futbol sezonu hakkında bir duyuru yayınladı.

08 Ağustos 2012 - 13:41
2012-2013 sezonu 8 Eylül 2012 tarihinde başlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Başkanlığı 2012-2013 futbol sezonu hakkında bir duyuru yayınladı. Lig başlangıç tarihleri ile ilgili yapılan duyuruda herhangi bir mağduriyetin yaşanmaması için kulüp katılımlarının 6 Ağustos 2012 tarihine kadar TFF İl Başkanlığı’na yapılması gerektiği belirtilirken, sonraki katılımların kabul edilmeyeceği bildirildi.
 
KADIKÖY’ÜN KULÜPLERİ SEZONA HAZIRLANIYOR
Diğer taraftan yaklaşan sezon öncesi Kadıköylü amatör spor kulüpleri de hazırlıklarına hız verdi. Geçen sezon yaşanan sıkıntıları bu sezon yaşamak istemeyen Kadıköylü amatör kulüpler gerek antrenman programları gerekse yeni transferlerle kadrolarını güçlendirmeye çalışıyorlar. Saha sorununun had safhada olduğu Kadıköy’de, gerek antrenman gerekse maçlarda saha bulmakta zorlanan Kadıköy kulüpleri bu konuda yetkililerden ilgi beklerken, kulüp yetkilileri ve sporcular yeni sezonda fair play ruhuyla futbolseverlere zevkli mücadeleler izleteceklerini de belirtiyorlar.
 
KOŞUYOLU SAHAYA İNDİ
Kadıköy’ün güzide kulüplerinden Koşuyoluspor’da yeni sezon hazırlıkları start aldı. İstanbul 1. Amatör Lig’de mücadele edecek olan Koşuyoluspor yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz hafta başladı. Geçtiğimiz sezon İstanbul 1. Amatör Lig 15. Grupta başarıyla mücadele eden ve grubu 6. sırada tamamlayan Koşuyoluspor yeni sezona yeni umutlarla başlıyor. Geçtiğimiz sezon yapılan hataları tekrarlamak istemeyen kulüp yönetimi 2012-2012 futbol sezonuna etkili transferlerle başladı. Koşuyoluspor yeni sezona İMES'ten Fatih Akpınar, Mehmet ve Zafer’i alarak başlayan kulüp, antrenmanlarını Fikirtepe Dumlupınar tesislerinde sürdürüyor.
Süper Amatör ligi hedefiyle yeni sezona başlayan Koşuyoluspor'un Süper Amatör Lig'in başarılı takımı İMES’ten Zafer Emek’i renklerine bağlaması kulübün ne kadar ciddi olduğunu gösterdi.
 

ARŞİV