KGM'de Türkiye Kupası heyecanı

Summer Cup’11 Türkiye Kupası İstanbul Etabı Kadıköy Belediyesi Gençlik Merkezi’nde yapılan maçlarla sona erdi.

04 Ağustos 2011 - 11:14

16 erkek ve 3 bayan takımının mücadele ettiği Summer Cup’11 Kalamış etabı pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı. Erkekler finalinde Ali Peçen–Soner Erdoğmuş çiftini tie-break seti sonucunda 2-1 mağlup eden Can Ayvazoğlu–İsmail Dericioğlu ikilisi Hopa’nın ardından Kalamış etabında da birinci oldular. Ali Peçen–Soner Erdoğmuş çifti genel klasmanda birinciliğe ulaşarak, Türkiye Kupası serisi erkekler şampiyonu oldular.
Bayanlarda ise genel klasmanda şampiyonluğunu daha önceden ilan eden Hatice-Pınar ikilisi, Kalamış Etabı’nda direk final oynama hakkı kazandılar. Finale çıkan diğer takım Hande-Didem ikilisi Nurcan-Tuğçe çiftini 2-0 yendi. Final maçını ise 2-0’lık skorla Pınar-Hatice ikilisi kazandı. Pınar-Hatice ikilisi elde ettikleri bu başarıyla Kalamış etabının şampiyonluğunun yanı sıra üç ayaktan oluşan Türkiye Kupası serisinin de şampiyonluğunu kazandılar.


KADIKÖY’DE PLAJ VOLEYBOLU KEYFİ YAŞANDI
Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından başarıyla düzenlenen Summer Cup Organizasyonu Plaj Voleybolu Türkiye serisi Kalamış Etabı Kadıköylülere muhteşem bir hafta sonu yaşattı. Kadıköy Belediyesi Gençlik Merkezi sorumlusu Cem Çetindağ’ın katkılarıyla hiçbir sorun yaşanmadan tamamlanan organizasyon, unutulmaz anılarla da hafızalara kazındı.
Plaj ligi gözlemciliğini M.Çetin Acar ve uluslararası hakem Hayrettin Durak üstlenirken, yaklaşık 35 derece sıcaklıkta üç gün boyunca otuz maç yöneten hakemler İlker Ulu, Ramazan Demiröz, Fatma Koçak, Gürkan Say ve Yavuz Kurnaz da büyük alkış alanlardandı.
 


ARŞİV