KGSK altyapısı sıkı idmanlarda

İlçemizin adını taşıyan Kadıköy Gençlik Spor Kulübü alt yapı voleybol takımları 24 Eylül 2011’de başlayacak olan liglere sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

12 Eylül 2011 - 14:27

İstanbul’un en sağlıklı ve oksijen deposu olan korularında Validebağ Korusu’nda atletizm çalışmalarıyla kondisyon depoluyorlar.
Kulüp Başkanı İlker Habeşoğlu “Takımlarımız İstanbul mahalli liglerine teknik taktik antrenmanlar ve kondisyon antrenmanlarıyla hazırlanıyor, amacımız liglere renk katmak ve bünyemizde geleceği parlak olan sporcularımızı Türk voleyboluna kazandırmak” dedi,
Voleybol Takımları Baş Antrenörü Can Çavuşoğlu “Başkanımız, Sayın İlker Habeşoğlu’nun bize sağladığı olanaklarla mükemmel bir çalışma ortamı içindeyiz, tüm Kadıköylüleri, takımlarımız ve kulübümüze destek olmaya çağırıyorum, çalışma salonlarımız ve imkânlarımız tüm Kadıköylü genlere açıktır” dedi
2011–2012 sezonu ve gelecek sezonlarda Kadıköy forması altında sahalarda olmak isteyen gençler Kadıköy Gençlik Spor Kulübü’ne www.kadikoysporkulubu.com sitesinden ulaşabilirler. Düzenli olarak güncellenen sitede, kulüp haberleri, maç programları, maç sonuçları ve sosyal destek duyuruları yapılmakta.


 


ARŞİV