KGSK sezona hazır

Kadıköy Gençlik Spor Kulübü basketbol, voleybol genç ve yıldız takımları sezon öncesi hazırlıklarını Akçakoca’da yaptıkları kampla tamamladı.

27 Eylül 2012 - 14:49

Kadıköy Gençlik Spor Kulübü basketbol, voleybol genç ve yıldız takımları sezon öncesi hazırlıklarını Akçakoca’da yaptıkları kampla tamamladı.

Kadıköy Gençlik Spor Kulübü Voleybol ve Basketbol Genç ve Yıldız takımları sezon öncesi Akçakoca kampını tamamladı. Akçakoca Milli takımlar kamp merkezinde yapılan kampta sporcular günde 3 antrenman yaparak sezona hazırlandılar. Sporcuların bol bol güç depoladığı kamp ile ilgili olarak Kulüp Başkanı İlker Habeşoğlu, “Bu sezon Basketbol ve Voleybol takımlarımızla Power Bulls organizasyonun aracılığı ile milli takımlar kamp merkezinde sezon öncesi hazırlık kampımızı gerçekleştirdik. Baş antrenörlerimiz Güray Yıldız, Can Çavuşoğu ile voleybol yardımcı antrenörümüz Zeynep Çelik nezaretinde günde 2 salon antrenmanı ve diğer güç-performans antrenmanlarının yapıldığı yorucu bir kamp dönemine rağmen, takım ruhu ve arkadaşlığın ağır bastığı kamp heyecanlı ve keyifli anlara da sahne oldu” dedi.Kampın son günü, Başkan Haşeboğlu’nun süpriz mangal partisi ile şenlendi. 5 gün boyunca karbonhidrat ağırlıklı bir beslenme programı uygulanması sonunda düzenlenen mangal partisi ekibin keyfine keyif kattı.

KGSK SEZONU AÇTI
İlçemizin adını taşıyan tek amatör kulübü olan KGSK Kış Spor okulları çalışmalarına Eylül ayı ile birlikte başladı. Çalışmalar hafta sonları Koşuyolu Reşat Nuri Güntekin İlköğretim Okulu spor salonunda devam ediyor.
 

ARŞİV