KGSK transferde çok hızlı

KGSK’ye KONE bereketi. Kulüp bomba yeni transferiyle çok konuşuluyor.

28 Eylül 2011 - 11:30

KGSK’ye KONE bereketi. Kulüp bomba yeni transferiyle çok konuşuluyor.

KONE asansörleri ile yapılan sponsorluk anlaşmasının ardından Kadıköy Gençlik Spor Kulübü bu yıl yaptığı bomba transferlerde çok can yakacak gibi.
Kadıköy’ün ismini taşıması bakımından bir anlamda ilçemizi temsil etmeye aday kulüplerden olan Gençlik Spor Kulübü, Altınyurt'tan alınan Zeynep Çelik’in ardından Çanakkale Yeşil Bigadiç Spor’dan Bahar Uykan ile Şişli Spor Kulübü’nden Ecesu Tuna’yı da renklerine bağladı.
2011 - 2012 sezonunda, KONE Kadıköy Gençlik ismi ile sahalarda yer alacak olan Voleybol A Bayan Takımı 3. lig için transferleri hızlandırdığı voleybol camiasında konuşuluyor.
Sponsorluk konusunda prensip anlaşması yapıldı. Sözleşmesinin bu hafta imzalanması bekleniyor. İmza sonunda yeni sezonda kulüp, KONE Kadıköy Gençlik ismi ile sahalarda olacak A Bayan takımı için kolları sıvadı. Takımın 3. lige çıkabilmesi için teknik ekip ve yönetim çalışmalarını hızlandırdı.
BİGADİÇ’TEN BAHAR, ŞİŞLİ’DEN ECESU EKİBE KATILDI
Geçtiğimiz ay bonservisi Altınyurt'tan alınan Zeynep Çelik’in ardından Çanakkale Yeşil Bigadiç Spor’dan Bahar Uykan ile Şişli Spor Kulübü’nden Ecesu Tuna KONE Kadıköy Gençlik kadrosuna katıldı.
Kulüp yönetiminden alınan bilgiye göre, önümüzdeki haftalarda 6 yeni sporcu ile anlaşma sağlanması bekleniyor. Konu ile İlgili olarak baş antrenör Can Çavuşoğlu, : “Kone Asansörlerinin desteği ile geçtiğimiz sezon çıktığımız yolda bu sene daha sağlam basıyoruz. Kulüp Başkanı İlker Habeşoğlu ve Şube Kaptanı Yusuf Boyat’ın destekleri ve özverili araştırmaları ile verdiğim transfer listesi hızla tamamlanıyor. Umuyorum ki listedeki diğer 6 oyuncunun en az 4 tanesi ile imza atacağımızı düşünüyorum. Bu sezon Kone Kadıköy Gençlik olarak 3. lige merhaba diyecek 2 takımdan biri olabilmeyi ümit ediyoruz. Kızlarıma aramıza hoş geldiniz diyorum” dedi.
Fotoğraflar
1 numara ZEYNEP ÇELİK
3 numara şişli spor kulubünden transfer ettiğimiz ECE SU TUNA
6 numara çanakkale yeşil bayramiç spordan BAHAR UYKAN

ARŞİV