KGSK transfere doymuyor!

Kone Kadıköy Gençlik'te transfer atağı sürüyor. Işınsı ve Cemre takımın gücüne güç katacak....

05 Ekim 2011 - 11:08

Arkasına yeni anlaştığı KONE Asansörlerinin desteğini de alan Kadıköy Gençlik Spor Kulübü(KGSK) iki yeni transferle gücüne güç kattı.

Bu sezon Türkiye Deplasmanlı Bölgesel Ligi'nden Türkiye Deplasmanlı Voleybol 3. Ligine yükselmeyi hedefleyen Kone Kadıköy Gençlik Spor Kulübü, sezon başında oluşturduğu transfer listesindeki oyuncular ile bir bir anlaşarak kadrosuna katıyor.
Yönetim ve teknik ekibin, A Bayan Voleybol takımı için bir süredir takip ettiği, 2. lig takımlarından Şişli Spor Kulübü'nün başarılı smaçörleri Işınsu Öner ve Cemre Bengin Özkaya ile anlaşmaya varıldı. Bu iki oyuncu 2011 - 2012 sezonunda kırmızı - siyahlı renkler ile Kone Kadıköy Gençlik formasını giyecekler.
Kone Kadıköy Gençlik Spor Kulübü, Voleybol Şubesi Baş Antrenörü Can Çavuşoğlu, “Sponsorumuzun desteğiyle hedeflerimiz büyüdü. Şube kaptanımız Yusuf Boyat'ın özverili çalışması ve desteklerini her zaman hissettiğimiz, Kone Asansörleri Türkiye Genel Müdürümüz Cüneyt Işın beye kulübümüz ve kızlarımız adına desteklerinden ötürü teşekkür ederiz” dedi.
KADIKÖY’E YAKIŞAN BİR KULÜBÜZ
Kulüp Başkanı İlker Habeşoğlu, “Kone Asansörleri sponsorluğu ile hedeflerini büyütme imkânı bulan kendine ve destekçilerine yakışır bir takım kurabilmek için çalışıyoruz. Geçen yılki kadromuzdan devam edeceğimiz bazı oyuncularımız dışında Altınyurt'tan, Zeynep Çelik sonrasında, Çanakkale Yeşil Bigadiç Spor'dan Bahar Uykan ve Şişli Spor Kulübü'nden Ecesu Tuna ile anlaşmıştık. Şimdi yine Şişli Spordan Işınsı Öner ve Cemre Bengin Özkaya ile anlaşıldı. Bundan sonra, biri libero olmak üzere 3 oyuncuyla da görüşmelerinin sürdüğünü, bu oyuncuları en kısa zamanda takıma kazandıracağımızı söyleyebilirim. Tüm oyuncular ile anlaşma sağlandıktan sonra toplu olarak sözleşmeler imzalanacak ve takımımız düğmeye basacak. Bunun 1-2 hafta içinde tamamlanıp eksiksiz yeni sezona hazırlanmak istiyoruz. Bu konuda teknik ekibime ve oyuncularımıza son derece güveniyorum” açıklamasında bulundu.
FOTOĞRAFTAKİ OYUNCULAR
-9 numara Işınsu ÖNER -10 numara Cemre Bengin ÖZKAYA

ARŞİV