KGSK'yı fikstür heyecanı sardı

KGSK’lı voleybolcular yakaladıkları kolej havası ruhuyla rakiplerine gözdağı vererek 3. Lige çıkacaklarını belirttiler...

16 Kasım 2011 - 10:28

KGSK’lı voleybolcular yakaladıkları kolej havası ruhuyla rakiplerine gözdağı vererek 3. Lige çıkacaklarını belirttiler.

2011-2012 sezonunda Bölgesel ligden Türkiye 3. ligine çıkmayı hedefleyen KONE Kadıköy Gençlik Spor Kulübü A Bayan Voleybol takımı federasyonun grupları ve maç fikstürünün yayınlamasını bekliyor.
Sezona KONE Asansörlerinin de desteğini alarak hazırlanan KONE KGSK’li voleybolcular gösterdikleri performansla yöneticilerini mutlu ediyor. Takım Kaptanı Zeynep Çelik, “Amacımız bu yıl bize güvenenleri mahcup etmeyerek 3. lige yükselmek, arkadaşlarımla birlikte bu hedefimizi başarmak amacıyla çalışıyoruz” dedi.
Kulüp Başkanı İlker Habeşoğlu’nun Şube Başkanı Yusuf Boyat ile birlikte daima yanlarında olduğunu ve desteklerini esirgemediğini belirten kaptan Zeynep Çelik, sponsor firma Genel Müdürü Cüneyt Işın’ın da kendilerine verdiği desteğin takım arkadaşlarının motivasyonunu arttırdığını söyledi.
Takıma bu yıl katılan Benil Çolak, Cemre Bengin Özkaya, Zeynep Çelik, Ecesu Tuna, Fulya Karakaş, Büşra Çeliknal, Bahar Uykan, Işınsu Öner de takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamı bulduklarını, takıma katılmaktan mutluluk duyduklarını belirterek antrenmanlara adeta koşarak geldiklerini söylediler.
KGSK’den yeni transferler
Türkiye Voleybol 3. ligi hedefine konsantre olan KGSK bu hedefine için sözde değil, çalışarak yaklaşıyor. Kone Asansörlerini arkasına alan ve neredeyse bir takım transfer yapan KONE KGSK son olarak Zeynep Fulya Karakaş’ı renklerine kattı.
2011-2012 sezonuna sağlam bir kadro hazırlayan ve takım antrenmanlarına aralıksız devam eden Kone Kadıköy Gençlik A Bayan takımı, transferde sona yaklaştı.
Çoğu 2. ve 3. lig tecrübeli oyunculardan oluşan takımın başarılı oyuncuları bu sezon 3. lige çıkmak adına Kone Kadıköy Gençlik formasını terletecekler.
Kulüp, son olarak transfer listesinde olan, fakat son ana kadar çözülemeyen geçtiğimiz sezon 2. lig takımlarından İTÜ'de başarılı bir grafik çizen Zeynep Fulya Karakaş’ı transfer etti. Başarılı libero ile takıma güç katan baş antrenör Can Çavuşoğlu, Bu transferde anlayışlı davranan İTÜ antrenörü Nevzat Sönmez’e teşekkür ederek, transferde sona yaklaştıklarını ifade etti. Bu transferler ile yeni sezonda Kadıköy Gençlik taraftarlarının çok keyifli bir takım izleyeceğini düşündüğünü belirten başarılı teknik adam; “Tüm taraftarlarımızı maçlarıma bekliyoruz” dedi.
İZMİR’DEN BÜŞRA DA KIRMIZI-SİYAH RENKLERDE
Kone Kadıköy Gençlik A Bayan Voleybol için son transfer de yapıldı. İzmir Ekonomi Üniversitesi Spor Kulübü'nden 1993 doğumlu, 1.87 boyunda ve solak olan Büşra Çeliknal ile el sıkışan voleybol şubesi, bu transfer ile transfer sezonunu kapattı.
İzmir'den gelerak ayağının tozuyla takım ile antrenmanlara katılan Büşra’nın takıma çabuk uyum sağladığı görüldü. Büşra 2011 - 2012 sezonunda pasör çaprazı olarak takımda görev alacak.

ARŞİV