Kız çocukları hentbol şenliğinde buluştu

Kadıköy Belediyesi ve Çekmeköy Rotary Kulübü’nün ortak düzenlediği, Kadıköy Hentbol Şenliği’ne İstanbul’un farklı ilçelerinden 100’e yakın sporcu katıldı.

04 Ekim 2019 - 13:44

Kız çocuklarının erken yaşta spora başlamasını teşvik etmek için bu yıl ilk defa düzenlenen hentbol şenliği, 29 Eylül Pazar günü Caferağa Spor Salonu’nda düzenlendi.

Defnespor, Maltepe Sahilspor, Modaspor, Silivri Beycilerspor, Hisar Okulları ve Göktürkspor kulüplerinden 100’e yakın kız sporcunun katıldığı etkinliği Kadıköy Belediyesi ve Çekmeköy Rotary Kulübü düzenledi.

Etkinliğin ardından katılan her sporcuya birer madalya ve katılım sertifikası verilirken bir şampiyonun olduğu bir turnuva yerine her katılımcının şampiyon olarak ödüllendirildiği bir tören yapıldı. 

Kadıköy Belediyesi sporun farklı alanlarını teşvik etmeye devam ediyor, Rotary Kulübü ise farklı alanlardaki gelişmeleri teşvik etmek için kurulmuş dünyanın en büyük sivil toplum örgütlerinden biri. Hentbol şenliğinin, Uluslararası Rotary organizasyonunda en üst yönetim seviyesinde görev alan ve Mart ayında vefat eden Örsçelik Balkan anısına düzenlendiğini belirten Çekmeköy Rotary Kulübü yetkilileri, etkinliği her yıl büyüterek geleneksel hale getirmek istediklerini söylediler.

Etiketler; hentbol

ARŞİV