KONE Kadıköy Gençlik iyi yolda...

KGSK önemli galibiyetin ardından bir de kutlama yaptı.

23 Şubat 2012 - 16:05

Yarı final klasman gurubu maçında KONE Kadıköy Gençlik Yıldız Kız Voleybol Takımı TED Koleji’ni 3- 0 yenerek gruba galibiyetle başladı.

Maça Sinem, Ecenaz, Sude, Melissa, Meryem, Cansu ilk altısıyla başlayan KONE Kadıköy Gençlik, uzun zamandır müsabaka oynamadan rakiplerini beklemenin sıkıntısını maçın ilk anlarında yaşadıysa da oyuna zamanla alışarak seti 25-16 kazanmasını bildi ve 1-0 öne geçti. İkinci sete oyuna Hilal’i alarak başlayan KONE Kadıköy Gençlik bu sette servis karşılamalarda sıkıntı yaşasa da kaptan Sinem, Melissa ve Meryem’in oyunuyla bu seti de 25-21 alarak durumu 2-0 yaptı.
Maçın son setinde Deniz’in de takıma katılmasıyla maça hakim olan KONE Kadıköy Gençlik, Meryem ve Melissa’nın bu setteki başarılı servisleri Sinem ve Sude’nin kurtarılması güç smaçlarıyla bu seti de 25-11 alarak müsabakayı 3-0 kazanmasını bildi.
GALİBİYET PASTASI KESTİLER
Kadıköy Gençlik Yıldız Kız takımı, TED İstanbul Koleji maçının galibiyetini pasta keserek kutladı. Antrenman salonunda yaptıkları yorucu antrenmandan sonra takım halinde hazırlanan galibiyet pastasını kestiler. Arkadaşları adına pastadaki mumları üfleyen takımın hırslı ve başarılı smaçörü Melissa Yıldırım, “Bundan sonraki müsabakalarımızı da kazanarak bizlere destek olan KONE Asansörleri yönetimine, Şube sorumlumuz Yusuf Boyat’a ve Başkanımız İlker Habeşoğlu’na hediye edeceğiz” dedi.

ARŞİV