KONE KGSK milli voleybolculara emanet

Sahalardaki başarılarını şimdi genç sporcular için harcayacak olan Eda Çetin ve Nuray Kılıç, Türk sporuna yeni yıldızlar kazandıracak...

26 Ekim 2011 - 11:11

KONE KGSK’ya iki milli voleybolcu antrenör oldu. Biri 110 kez milli olan voleybolcu Eda Çetin, diğeri 105 kez milli olan Nuray Kılıç. Bu iki isimle Kone Kadıköy Gençlik Spor Kulübü, voleybol şubesi teknik kadrosunu güçlendirdi. KONE Kadıköy Gençlik Spor Kulübü gerek sporcu gerek teknik kadroda yaptığı transferlerle rakiplerini kıskandırdı.

Voleybol Şubesi Baş Antrenörü Can Çavuşoğlu’nun yanında saha antrenörlüğünü bundan böyle Eda Çetin ile geçtiğimiz hafta kulüp teknik kadrosuna katılan Nuray Kılıç üstlenecek.
İkisi de 2. kademe voleybol antrenörü olan antrenörlerle ilgili olarak Baş antrenör Can Çavuşoğlu, “Eda ve Nuray kulübümüzün voleybol antrenmanlarına güç katacaklar. Voleybolu uzun süre önce bırakmalarına rağmen teknik özelliklerinden bir şey kaybetmemişler. Alt yapı antrenmanlarında onlar sahadayken sporcularımız onların dediklerini ve uygulamalarını dikkatlice uygulamaya çalışıyorlar. Onların yıllarca milli formayı terletmiş olmaları da sporcu gençlerimiz için çok başarılı rol model oldu” derken, Kulüp Başkanı İlker Habeşoğlu da “Öncelikle, yazın aramıza katılan Eda ve bu hafta anlaşma sağlanan Nuray'a hoş geldiniz diyorum. Eda ve Nuray bu yıl iddialı bir şekilde 3. lige çıkmaya hazırlanan A Bayan takımımıza da saha antrenörü olarak destek verecekler. Alt yapı oyuncularımıza ise ciddi anlamda katkıları olacaktır. Yüzlerce defa milli formayı terletmiş bu 2 isimin, sporcularımıza vereceği heyecanı ve tecrübeyi anlamak hiç de zor değil. Kone Kadıköy Gençlik olarak büyüyen voleybol şubemize hayırlı olsun” diye konuştu.

ARŞİV