Koray Şener Kadıköy’de anıldı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçında tribündeyken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden sarı-lacivertli taraftar Koray Şener için Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda tören düzenlendi

08 Kasım 2018 - 17:01

Cuma günü oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Koray Şener için Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda düzenlenen törene Şener ailesinin fertleri ve yakınlarının yanı sıra; Başkan Ali Koç, kulüp yöneticileri, oyuncular ve birçok taraftar katıldı.  Törende Koray Şener’in kombinesinin olduğu koltuğa fotoğrafı ve kitapları koyulurken, sahanın ortasında üzerinde Koray Şener’in fotoğrafının bulunduğu, ‘Seni unutmayacağız’ yazılı bir pankart yer aldı.

“KELİMELER YETERSİZ, TESELLİ İMKÂNSIZ”

Törende konuşan ve üzüntüsünü dile getiren başkan Ali Koç, “Fenerbahçe aşkını kalbinde en saf duygularla yaşayan, tertemiz yüzünde taşıyan örnek Fenerbahçeli, Fenerbahçe ile dolu Fenerbahçe’ye adanmış kısacık hayatının son gününde yine Fenerbahçe’nin yanında olan güzel çocuğumuz, zamansızca aramızdan ayrılışın bizleri kahretti. Neşeli, temiz kalpli, güleç yüzlü kardeşim, seni asla unutmayacağız. Güle güle iyi insan.” ifadelerini kullandı.

Koray Şener’e veda etmek adına söz alan Fenerbahçe’nin kaptanı Mehmet Topal, “Fenerbahçe sevgisiyle, tertemiz kalbiyle, gülen yüzüyle kalbimize kazınan Koray’ımızın artık bizimle olamayacak olması onu unutacağız anlamına gelmiyor. Onun Fenerbahçe sevgisi hepimize en büyük miras olacak. Kelimeler yetersiz, acımız tarifsiz, teselli imkânsız…” dedi.

Sarı-lacivertli ekibin bir diğer kaptanı Hasan Ali Kaldırım ise, “Sana sözüm olsun, bu forma için attığım her adımda, sarf ettiğim tüm çabada her zaman sen olacaksın, her zaman bizimle olacaksın.” diye konuştu.

 “ÇOK YAKINDA GÜNEŞLİ GÜNLER”

Son olarak söz alan Koray Şener’in ağabeyi Eray Şener ise, “Bugün burada âşık olduğu renklerle, mabedinden seni son yolculuğuna uğurluyoruz. Doğuştan Fenerbahçeliydin ve sonsuza dek sarı-lacivert formanla gidiyorsun yolculuğuna. Keşkelerimiz kaldı geriye ama biliyoruz ki kocaman yüreğin ve tertemiz duygularınla cennette bizleri bekliyor olacaksın. Senin de haykırdığın gibi; ‘Kan ağladı bu yürekler, uykusuz geçti geceler, başını öne eğme aldırma Fener, çok yakında güneşli günler.” dedi.


ARŞİV