Kortta Hülya fırtınası…

Hülya Cup’ın açılışını, Hülya Avşar ve başarılı oyuncu Cansel Elçin gösteri maçıyla yaptı.

21 Kasım 2013 - 08:21
Hülya Cup’ın açılışını, Hülya Avşar ve başarılı oyuncu Cansel Elçin gösteri maçıyla yaptı.
 
Mustafa SÜRMELİ
18 Kasım-01 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen Haliç Üniversitesi&Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası’nın açılışı, Hülya Avşar ve oyuncu Cansel Elçin’in yanı sıra Haliç Üniversitesi öğrencilerinden Elif Tuğrul ile Taha Arın'ın gösteri maçıyla yapıldı.
İstanbul Tenis Eskrim ve Dağcılık Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hülya Avşar, 12 yıldan bu yana Hülya Avşar Cup’ın düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, tenis sporunun da Türkiye’de giderek tanınan bir spor dalı haline geldiğini söyledi. Hülya Cup’ın tenise çok önemli katkıları olduğunu vurgulayan ünlü sanatçı, çocukların gittikleri her turnuvadan şampiyon olarak dönmesinin bunun bir kanıtı olduğunu söyledi.
Tenis oynamak isteyen her çocuğa kapılarını açtıklarını ve böyle çocuklarla şampiyonluklar kazandıklarını söyleyen Hülya Avşar, TED Kulübü’nün başarılı bir şekilde organizasyona imza attığını da vurgulayarak, Hülya Cup’ın kendi kendine yeten bir organizasyon haline geldiğini ifade etti.
 
AVŞAR VE ELÇİN KORTTA KAPIŞTI
12-18 yaş arası genç, yetenekli ve dar gelirli tenisçilere tenis bursu sağlayan Haliç Üniversitesi & Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası’na bu yıl 21 farklı kategoride 1000’e yakın tenisçinin katılması beklenirken, kupanın açılış maçında Hülya Avşar ve televizyonların yakışıklı genç yüzü Cansel Elçin karşı karşıya geldi. Ünlü sanatçı Hülya Avşar kendi adını taşıyan Hülya Cup’ta fırtına gibi eserken, güzelliği ve sportif görüntüsüyle de görenleri kendine hayran bıraktı. Hülya Avşar ve oyuncu Cansel Elçin’in yanı sıra Haliç Üniversitesi öğrencilerinden Elif Tuğrul ile Taha Arın’ın izleyenlere zevk veren bir oyun çıkardığı karşılaşmada, Cansel Elçin’in performansı başarılıydı. Hülya Avşar, eğer imkân olursa ve hayranları isterse Kadıköy’de de seve seve tenis oynayabileceğini söyledi.
 
AVŞAR ESKİ GÜNLERE GİTTİ
Gösteri maçı öncesinde Hülya Avşar’a bir sürpriz vardı. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Avşar, bir hayranının getirdiği, eski filmlerine ait fotoğraflarını da imzaladı. Avşar’ı en çok duygulandıran ise yıllar öncesine ait “Herşey Gönlünce Olsun” adlı bir kaset oldu. Bir hayranının getirdiği kaseti gören Avşar’ın duygulandığı ve şaşırdığı görüldü.

ARŞİV