Koşuyoluspor sezonu galibiyetle açtı

Koşuyoluspor Kulübü yeni sezona merhaba dedi. Taşkın Tuna başkanlığında yönetiminden, teknik kadrosuna, oyuncusuna kadar ne yaptığını bilen spor anlayışıyla bu sezon güzel bir ekip izleyeceğiz gibi. Bu arada 2. Geleneksel Tenis Turnuvası başlıyor. Voleybol ve basketbol okulları da yolda.

18 Eylül 2013 - 15:49

 Hazırlık sürecini başarıyla tamamlayan Koşuyoluspor Futbol Takımı 1. Amatör Lig’e fırtına gibi başladı. Yeni transferleriyle Süper Amatör Ligi hedefleyen Koşuyolu Spor Kulübü’nü bu hafta siz okurlarımız için masaya yatırdık. Başkanından tüm yetkililerine kadar görüştüğümüz Koşuyolu’nda hedef, fair play ruhuyla mücadele edip her branşta başarı elde etmek. Koşuyolu spor’da sadece futbol yok. Geçen yıl düzenlenen ve halkın bu yıl da düzenlenmesini istediği tenis turnuvasının ikincisi 28 Eylülde başlıyor. Tenis branşında da başarı hedeflenirken, voleybol ve basketbol okulları da faaliyete geçecek.

MÜTHİŞ HAZIRLIK, MÜTHİŞ BAŞLANGIÇ
Koşuyoluspor Kulübü futbol A Takımı başarılı bir hazırlık sürecini geride bıraktı. Hazırlık sürecinde oynadığı 3 matça 11 gol atıp, kalesinde 5 gol gördü.
Kozyatağı-Koşuyolu:            1-3
Zeytinburnu-Koşuyolu:         2-5
K.Yolu-Üsküdar And. 1908:  3-2
Bu haftasonu oynanan resmi lig maçında ise Koşuyoluspor hazırlık maçlarındaki performansını sürdürdü ve rakibi Heybeliadayı 2-1 mağlup etti.        

2. GELENEKSEL KOŞUYOLUSPOR TENİS TURNUVASI BAŞLIYOR
1. Tenis Turnuvasında Acıbadem ve Koşuyolu sakinlerinin yoğun istek ve talepleri doğrultusunda 28 Eylül tarihinde 2. Geleneksel Koşuyolu Spor Kulübü Tenis Turnuvası başlayacak. Koşuyolu Spor Kulübü Tenis Koordinatörü ve Organizasyon Sorumlusu Burhan Şen, tenisseverleri Eylül ayında turnuvaya beklediklerini belirterek, “Turnuvada tamamen amatör tenisseverler mücadele edecek. Turnuvaya renk katmak için yönetim kurulunca sporculara çeşitli kupalar ve ödüller verilecek. 1. Tenis Turnuvamızdaki yoğun katılımın ve başarılı organizasyonun bu turnuvaya da yansıyacağına inanıyoruz. Bu turnuvaya desteklerini ve katkılarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Av. Selami Öztürk’e ve Koşuyolu Mahalle Muhtarı ve Koşuyolu Spor Kulübü Başkanı Sayın Taşkın Tuna’ya teşekkür eder turnuvaya katılacak sporculara başarılar dileriz” dedi.
 
K. Taşkın Tuna (Koşuyolu Spor Kulübü Başkanı):
Koşuyolu Spor Kulübü olarak başlattığımız spor hamlesi tüm hızıyla devam ediyor. Bu faaliyetlerimizi başlık olarak sıralarsak, altyapı spor okullarımızda 21 öğrencimiz bulunmakta. Buradan yetiştirdiğimiz futbolcu adaylarımızla U 13 ve U 16 kategorilerinde liglerde mücadele ediyoruz. Ayrıca U 19 takımımız geçen yıl ilk defa 2. Amatör ligde şampiyon olarak 1. Amatör Lige yükseldi, bu yıl 1. Amatör Lig’de müsabakalara katılacak. A takımımız 1. Amatör Ligde mücadele ediyor. Geçen yıl rahat bir sezon geçiren takımımız bu yıl yapılan transferlerle grubunda şampiyonluğun en büyük adaylarından ve şampiyon olacağına inanıyoruz. Ayrıca diğer branşlarda, halkımızın yoğun talepleri sonucunda geleneksel hale gelen tenis turnuvası devam edecek. Bu imkânları bize sağlayan Belediye Başkanımız Selami Öztürk’e ayrıca şükranlarımızı sunarız. Voleybol, basketbol okulu çalışmalarımız da sürüyor.

-Ufuk Ekin (Futbol Şube Sorumlusu)
Metin Karabiber (Genel Kaptan):
2013-2014 Futbol sezonunda yapmış olduğumuz transferlerle daha iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyoruz. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz. Gerek Başkanımız, gerek teknik kadromuz ve hocamız başarılı olabilmek adına yoğun mesai harcıyorlar. Bu gayretlerimizle ve iyi kadromuzla spor kulübümüz bu sene hedeflediği yerde ligi bitirecek ve şampiyonluk kupasını getirecektir.
Yapılan iyi transferlerin yanında bir önemli transferimiz de bir dönem Antalyaspor ve Beşiktaş formaları giyen Fazlı Ulusal’la da görüşmelerimiz sona erdi. İnşallah Koşuyolu forması giyecek.

ARŞİV