Koşuyoluspor voleybol şubesini açtı

Koşuyoluspor amatör futboldan sonra bu sezon voleybol şubesiyle spora merhaba dedi

20 Ekim 2016 - 15:29

Mustafa SÜRMELİ
adıköy’ün yıllardır amatör futbol yaşamında sportif çalışmalarını sürdüren Koşuyolu Spor Kulübü şimdi voleybolda da sahalarda. Semtin kulübü semtin gençlerini futbolun yanı sıra voleybolda da sporla tanıştırmayı amaçlıyor.
Bu sene kendi imkânlarıyla Türk voleyboluna sporcular yetiştirmek, kendi semtinde yaşayan çocuklara voleybol sevgisini aşılamak için kulüp başkanı Taşkın Tuna başkanlığında ve yönetim kurulu kararı ile Voleybol Şubesi açılması kararlaştırıldı. Kısa sürede alt yapı hazırlıkları tamamlanan voleybol şubesi sorumluluğuna da Burhan Şen getirildi.

ALTYAPIDAN VOLEYBOLCU
Görüşlerini aldığımız Burhan Şen bu sene voleybolda çok yeni olduklarını ancak voleybolu destekleyeceklerini belirterek, “Küçük kızlar liginde mücadele ediyoruz. Alt yapıdan kendi voleybolcularımızı yetiştirmek için kulüp lisansı çıkarıyoruz. Önümüzdeki sezon küçük kızlar, yıldız kızlar ve genç kızlar liglerinde mücadele edeceğiz. Koşuyolu semtini ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu sene küçük kızlarda hedefimiz çeyrek finalde oynamak ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Ayrıca kulübümüze oyuncu yetiştiren, takımımızı çalıştıran sevgili hocamıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarım. Voleybol şubesini kurmamız için destek veren Başkanımız Taşkın Tuna ve maddi manevi desteklerini esirgemeyen Yaşar Çıkış’a teşekkür ederiz” şeklinde açıklamada bulundu.

LİGE İYİ BAŞLADI
Koşuyoluspor E Grubunda yer alıyor. Ligin ikinci haftasında oynanan maçlarda Koşuyoluspor voleybol takımı 1 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. E grubunda Sportif Ataşehir birinci, İstanbul Anadolu ikinci, Balkan Yeşilbağlar üçüncü, Koşuyolu dördüncü sırada yer aldı. Vakıfbank beşinci, Maltepe Yıldız altıncı, Geleceğin Yıldızları yedinci sırada. Koşuyolu ilk üçte yer alıp, finallere kalmak için çalışıyor. Koşuyolu voleybol takımı haftada iki gün cumartesi ve pazar günleri antrenman yapıyor. Koşuyolu gelecek yıl voleybol okulunda yaklaşık 200 genci voleybola kazandırmayı amaçladığı da belirtildi.

ARŞİV