Koşuyoluspor'da kupa sevinci

Kadıköy temsilcilerinden 2. Amatör Lig’de yer alan Koşuyoluspor, Ferahspor’la oynadığı maçın ardından şampiyonluk kupasını kaldırdı. Ligde oynadığı 17 maçın tümünü kazarak ligi lider tamamlayan Koşuyoluspor gelecek sezon 1. amatör ligde mücadele edecek.

12 Haziran 2024 - 12:28

İstanbul 2. Amatör Lig 16. Grup 17. hafta karşılaşmasında Kadıköy temsilcisi lider Koşuyoluspor ile grupta 7. sırada yer alan Üsküdar temsilcisi Ferahspor,  Selimiye Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maça lige 16 haftalık yenilmezlik serisi ile oldukça formda gelen Koşuyoluspor, Ferahspor karşısında da seriyi bozmadı ve 4-0’lık galibiyetle sahadan ayrıldı. Yenilmezlik serisini 17 haftaya çıkaran Koşuyoluspor ligde puanını da 51’e yükseltti . Sinan Karakaş, Yunus Emre Ayaz ve Mehmet Akdağ hakem triosunun yönettiği karşılaşmanın ilk dakikasında savunma oyuncusu Onur Öztürk sarı kart gördü. 8. dakikada Sefa Türker Türkmen’in golüyle öne geçen Koşuyoluspor 22. dakikada Arif Arslan’ın golüyle skoru 2-0’a getirdi ve ilk devreyi bu skorla kapattı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Kadıköy ekibi Arif Arslan’ın 2. golüyle skoru 3-0’a getirdi. Maçın skorunu belirleyen isim ise maça sonradan giren Tansu Tolga Hepgülsün’ün 65. dakikada attığı gol oldu. Rahat bir galibiyetle ligde son maçına namağlup giden Koşuyoluspor, son maçına  Dragos Spor Kulübü ile çıkacak. 

İKİNCİ AMATÖR’E VEDA

Koşuyoluspor ligin bitimine 3 hafta kala Tunç Spor ile oynadığı karşılaşmayla şampiyonluğunu haftalar önceden ilan etmişti. Sezona Teknik Direktör Can Hakan Yılmaz yönetiminde şampiyonluk iddiasıyla başlayan Koşuyoluspor, şu ana kadar oynadığı 17 maçta 17 galibiyet alarak yenilgi yüzü görmeden topladığı 51 puanla en yakın rakibi Tuzla Orta Mahalle’ye 6 puan fark attı. Yenilgisiz şampiyonluğunu ilan eden Koşuyoluspor, oynadığı 17 maç sonunda rakip fileleri 47 defa havalandırarak grubun en çok gol atan takımı olurken, kalesinde gördüğü 7 golle de en az gol yiyen ekip olma başarısı gösterdi.

 

ARŞİV