Küresel Koşu Günü’ne başvurular başladı

New York Maraton Koşucuları Kulübü koordinasyonunda ve Dünya Maraton Birliği tarafından desteklenen “2.Fenerbahçe Küresel Koşu Günü” etkinliğinin kayıtları başladı

14 Aralık 2017 - 12:57

Türkiye’de sadece Fenerbahçeli Sporcular Yardımlaşma Derneği tarafından organizasyonu yapılan “Küresel Koşu Günü”,  Osman Atakan Tekin’in koordinatörlüğünde Fenerbahçe Spor Kulübü Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’yle Faruk Ilgaz Tesisleri arasındaki 3.25 kilometre mesafeli parkurda 9 Haziran 2018 Cumartesi günü saat 17.00’de koşulacak. Kadın - erkek herkese açık olan bu organizasyona hızlı tempoda yürüyüşçüler de katılabilecek.
İnsanları spora teşvik etmek amacıyla Fenerbahçeli Sporcular Yardımlaşma Derneği tarafından yapılan “2. Küresel Koşu Günü” etkinliğine tüm katılımcılar ücretsiz olarak katılabilecek.

NYRR (New York Road Runners) koordinasyonunda, AIMS (Dünya Maraton Birliği) tarafından da desteklenen “Küresel Koşu Günü” (Global Runnıng Day) Haziran 2017’de dünya çevresinde Türkiye dâhil 187 ülkede 1 buçuk milyon kişi tarafından koşarak kutlanmış, ülkemizde ise Fenerbahçeli Sporcular Yardımlaşma Derneği tarafından organizasyonu yapılmıştı.

Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar [email protected] adresine başvurabilirler.


ARŞİV