Kulübümüz 3. Ligde

İki yıl önce kurulan Marmara Akademi Spor Kulübü voleybol takımı 3. Lige yükselerek profesyonellik yolunda adım attı

08 Nisan 2016 - 11:48
Mustafa SÜRMELİ
Marmara Akademi Spor Kulübü Kadıköy’e büyük gurur yaşattı. Kulüp, mart ayında Tekirdağ’da düzenlenen 3. lige yükselme maçlarında İstanbul Alp Spor Kulübü, Keşan Gençlik Spor Kulübü ve Kırklareli Spor Kulübü takımlarını yenerek yenilgisiz 3. Lige çıkma başarısı gösterdi. Kulübün iki genç kurucu ve yöneticisi Erdem Hangül ve Mehmet Yusuf Koray, 3. Lige yükselerek profesyonel takım olma yolunda elde ettikleri başarıdan dolayı duydukları mutluluk ve gururu Gazete Kadıköy ile paylaştı.
Erdem Hangül, “Kulübümüz, ‘her çocuk en iyi başlangıcı hak eder’ sloganıyla spora hizmetini sürdürüyor. Önümüzdeki yıllarda Milli Takım düzeyinde oynayabilecek sporcu yetiştirmeyi hedefliyoruz. İkinci ve birinci lig hedefi olan bir spor kulübü olma yolunda ilerlemekteyiz. Tüm branşlarda başarı elde edip, şampiyon olmak için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

BAŞARININ PÜF NOKTASI
Mehmet Yusuf Koray, Marmara Akademi Spor Kulübü’nü 2014 yılı Şubat ayında kurduklarını söyledi.
Çok yeni bir kulüp olmasına karşın kısa sürede başarı elde edilmesinin püf noktalarını ise şöyle açıkladı: “Kulübün antrenörlüğünü yapmaktayım. Sporla ve takımlarla bizzat ilgileniyorum. Başarılı, işini seven bir ekibe sahibiz. Takım ruhu, iyi bir ekip çalışmasıyla başarıya ilerliyoruz” diye konuştu.
Mehmet Yusuf Koray ve Erdem Hangül önderliğinde kurulan Marmara Akademi Spor Kulübü Derneği spor okullarında voleybol, basketbol, jimnastik, tekvando branşlarında spora hizmet veriliyor. İki genç spor yöneticisi, eğitim ve sporda başarı için örnek çalışmalar da yapıyorlar.

 

ARŞİV