Kulüpler boksta yarışacak

İstanbul Kulüpler arası Boks Şampiyonası 23-24-25 Eylül 2011 tarihlerinde düzenlenecek.

22 Ağustos 2011 - 14:18

İstanbul Kulüpler arası Boks Şampiyonası 23-24-25 Eylül 2011 tarihlerinde düzenlenecek.

 


İstanbul Boks İl Temsilciliği 2011 yılı faaliyet programında yer alan “İstanbul Kulüpler arası Boks Şampiyonası” Büyükler, Gençler Bay- Bayan kategorilerinde 23-24-25 Eylül 2011 tarihlerinde Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda düzenlenecek.
İstanbul Kulüpler arası Boks Şampiyonası’na katılmak isteyen kulüpler turnuvaya katılım şartlarıyla ilgili bilgileri İstanbul İl Gençlik Spor Müdürlüğü’nün internet sayfasından öğrenebilirler. Müsabakalar; Büyük ve Genç Erkekler (Karma), Büyük Bayanlar ile Genç Bayanlar kategorilerinde düzenlenecek.
Şampiyonada Genç erkekler büyükler kategorisinde müsabaka yapacak. Her sıklette bir sporcu olacak. Puan eşitliğinde en çok sıklette katılan Kulüp 1’nci olacak. Kulüpler Müsabakalara en az 3 sıklette katılacak. Bayanlar puanlamaya dâhil edilmeyecek. Lisanslar 2011 sezonu vizeli olacak. Lisansı olmayan sporcular yarışmalara katılamayacak. Müsabakalara katılacak olan sporcuları belirten listeler, Kulüp ve Antrenörler tarafından onaylanıp Baş Hakeme teslim edilecek. Dereceye giren sporculara İstanbul Spor İl Müdürlüğü’nce madalya verilecek.
Emre Aydın, İsmail Tan, Murat Değirmenci, Orhan Aykın, Ebru Koç, Ahmet T. Koçak, Bahadır Ekşi, Onur Akar, H.Tolga Nakış, Muhammet Eren, Mahmut Demirkol, Yusuf Saytaş, Ozan Karakaya, Zafer Kılıç, Ahmet Uyar, Ekrem Engin, Özlem Bulut, Adem Yavanlı, İlker Engin şampiyonada hakemlik yapacaklar.


 


ARŞİV