Kuralar çekildi; lige az kaldı!

1.Amatör Lig planlanan tarih olan 24 Ekim 2015’te başlayacak

08 Ekim 2015 - 16:26
1.Amatör Lig planlanan tarih olan 24 Ekim 2015’te başlayacak

2015 - 2016 Sezonu 1.Amatör Lig kura çekimi 30 Eylül 2015 Çarşamba günü saat 14.00’te Orhan Saka Amatörler Evi’nde gerçekleşti.
Katılımın oldukça yoğun olduğu görülürken yapılan kura çekimine, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez, Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ali Osman Özgül’ün yanı sıra çok sayıda kulüp temsilcisi ve sporcu katıldı.
Kura çekiminde bir konuşma yapan Genel Başkan Ali Düşmez, yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında kulüpleri bilgilendirdi. Sahalarda görevlendirilecek sağlıkçıların sağlanması hakkında önemli yol katledildiğini söyleyen Düşmez, bu konu üzerinde hassasiyetle durduklarını ifade etti.
Düşmez, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in kendisini arayarak İstanbul ilinde 900 antrenör için C lisansı kontenjanı açıldığını ilettiğinin müjdesini de kulüplerimizle paylaştı.
Yapılan kura çekiminin ardındanİstanbul 1. Amatör Ligi, 18 grupta toplandı.
Kadıköy takımlarından Koşuyolu ve Acıbadem Üsküdar 16. Grupta, Fikirtepe Dumlupınar, İçerenköy İdmanyurdu, 17. Grupta, Yeldeğirmeni 18. Grupta yer aldı.

ARŞİV