Liglerde kıran kırana mücadele

İstanbul Süper Amatör Ligi 1. Grupta 9. hafta karşılaşmasında Bostancıspor, Okmeydanı’na 5-4 yenilmekten kurtulamadı...

16 Kasım 2011 - 10:21

İstanbul Süper Amatör Ligi 1. Grupta 9. hafta karşılaşmasında Bostancıspor, Okmeydanı’na 5-4 yenilmekten kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta İst. Gümüşhane’yi 3-2 mağlup eden ve ümitlenen Bostancıspor için bu yenilgi tekrar moralleri bozdu. Bostancıspor’un 4 puanı bulunuyor ve haftaya 20 puanla liderliğini sürdüren Levent karşısına çıkacak.

Diğer taraftan 4. Grupta mücadele eden Ataşehir Doğuşspor Zara Ekinli’ye 2-0 mağlup oldu. 10.sıradaki Ataşehir Doğuşspor’un 6 puanı bulunuyor ve 10. Haftada son sıradaki Onurspor’u ağırlayacak. Aynı grupta İdealtespor ise Kartaltepe’yi 4-2 yendi. 22 puanlı İdealtepespor lider Vefa’nın hemen ardında ve aynı puana sahip. İki takım haftaya karşı karşıya gelecek. Bu maç İstanbul Süper Amatör liginin liderlik koltuğunu değiştirecek en heyecanlı maçlarından biri olarak değerlendiriliyor.
3.grupta ise Anadoluhisarı Küçükköy’ü 3-0 yendi. Anadoluhisarı puanını 12 yaparak 8. sıraya yükseldi. Anadoluhisarı haftaya Kadırga karşısına çıkacak.
5.grupta Bağlarbaşı, Parseller maçını 2-0 kazandı. 18. puanlı lider Çengelköy’ün ardından 17 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Bağlarbaşı haftaya İFA karşısına çıkacak.
6.grupta Selimiye fırtına gibi. Son maçta deplasmanda Bakırköy’ü 2-1 yenmeyi başardı ve dördüncü sıraya yükselerek puanını 18’e yükseltti. Lider Vardar ise 22 puanda. Selimiye haftaya Albayrak’ı ağırlayacak.
ATAŞEHİR İ.Y. LİDER
Ataşehir İdmanyurdu liderliğin keyfini sürüyor. Hilalspor ilk dörtte, Taçspor Sultantepe’ye gol yağdırdı
14. grupta Hilalspor deplasmanda Sarıgazi ile 00-berabere kaldı. 4. sırada 12 puanı bulunan ve lider Pendikgücü ile arasında 15 puan fark bulunan Hilalspor 10. haftada 3. sıradaki Bulvarspor’u ağırlayacak. Bulvarspor’un 15 puanı bulunuyor.
15. grupta Koşuyoluspor evinde Kurtköyspor’a 2-0 yenildi. Koşuyolu 9 puanla 6. sırada. Koşuyolu’nun 10. haftada maçı yok.
16.grupta Ataşehir İdmanyurdu rakip tanımıyor. Grubunda iyi bir hava yakalayan ekip Orhanlıspor’u 3-0 gibi net bir skorla yendi. Puanını 19’a yükseltip lider koltuğuna oturdu. Ataşehir İY. haftaya Adalar ile karşılaşacak.
17.grupta Fikirtepe ve İçerenköy için işler yolunda gitmiyor. F.tepe son maçında lider Gülsuyu’na 1-0 yenildi. F.tepe 12 puanla 5. sırada.
Aynı grupta mücadele eden İçerenköy için de durum pek parlak değil. Zira İçerenköy de son maçında Şile’ye 2-0 yenilgiden kurtulamadı ve ağır bir yara alarak, son sıradaki İst. Site’nin bir sıra üstünde yer aldı. Takım 8 maçta 9 puan toplayabildi.
F.tepe Şile deplasmanına gidiyor. İçerenköy İY. ise İst. Site karşısında puan arayacak.
18. grupta ise Taçspor son maçında Sultantepe’ye gol yağdırdı. 5-2 sahadan farklı galibiyetle ayrılan Taçspor puanını 7’ye yükselterek sondan üçüncü sırada yer aldı. Taçspor haftaya 3. sıradaki Pendik Kavakpınar ile karşılaşacak.
Kozyatağı-Yel değirmeni maçında alınan 1-1’lik sonuç takımlara birer puan kazandırdı. Yeldeğirmeni 14 puanla 5. sırada yer aldı. Kozyatağı ise son sıradaki Sultantepe’nin bir üstünde ve 4 puana sahip. Kozyatağı haftaya Sultantepe ile karşılaşacak. Yeldeğirmeni ise Çavuşoğlu deplasmanında çıkış yapmayı düşünüyor.

ARŞİV