Maçlar başlıyor

Deprem felaketi nedeniyle ertelenen spor müsabakaları tekrar start alıyor. İstanbul amatör futbol maçları da hafta sonundan itibaren kaldığı yerden devam edecek.

03 Mart 2023 - 09:44

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat deprem felaketi sebebiyle ülkemizde profesyonel ve amatör tüm spor müsabakaları ertelenmişti. Farklı branşlarda geçtiğimiz günlerde oynanmaya başlayan erteleme maçlarıyla beraber spor dünyası da normal akışına dönmeye başladı. İstanbul amatör futbol ligleri de hafta sonu oynanacak maçlarla normal akışına dönmeye hazırlanıyor.

1.Amatör Küme 13. Grup’ta liderlik koltuğunda oturan temsilcimiz Yeldeğirmeni’nin hafta sonundaki rakibi son sıradaki Onay Spor. Ancak Onay Spor uzun süredir maçlara çıkmadığı için hükmen 3-0 mağlup sayılıyor. Dolayısıyla Yeldeğirmeni bu haftayı da maç yapmadan geçecek ancak hanesine 3 puan yazılacak. 15. Grupta zirve mücadelesi veren ve 48 puanlı lider Tuzla Şifa’nın 6 puan gerisinde 2. sırada bulunan Erenköy Acarspor da benzer bir durumla karşı karşıya. Fikstüre göre Erenköy’ün bu hafta sonu rakibi Kartal Yunusspor. Ancak son sırada bulunan ve maçlara çıkmayan Kartal Yunusspor’un rakipleri maç oynanmadan 3-0 galip sayılıyor.

Kadıköy’ün Süper Amatör Küme’deki tek temsilcisi Fikirtepe Dumlupınar ise 28 Şubat Salı günü oynanan erteleme maçında Büyükçekmece Belediyesi’ne 3-2 mağlup oldu. Bu sonuçla 15 puanda kalan Fikirtepe, 11 takımlı 2.Grup’ta 10. sırada bulunuyor. Temsilcimiz hafta sonunu ise bay geçecek.


ARŞİV