Madalya avcıları yurda döndü

Avrupa Atletizm Şampiyonası’nı 7 madalya ile kapatan sporcularımız İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından görkemli bir törenle karşılandı

13 Temmuz 2012 - 12:14
 
Madalya avcıları yurda döndü
 
Avrupa Atletizm Şampiyonası’nı 7 madalya ile kapatan sporcularımız İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından görkemli bir törenle karşılandı. Törende Atletizm Federasyonu yetkilileri de yer aldı. Olimpiyat oyunları öncesi Avrupalı atletler için son prova niteliğini taşıyan şampiyonada ay - yıldızlı atletler, 4 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 7 madalya kazandı. Türkiye bu başarısı sonucu ülke sıralamasında da Almanya, Rusya, Fransa ve Ukrayna’nın ardından Avrupa beşinciliğine oturdu.
100 metre engellide Nevin Yanıt Barcelona’dan sonra unvanını koruyup ikinci kez Avrupa Şampiyonluğuna uzanırken, Gülcan Mıngır, Aslı Çakır Alptekin ve Polat Kemboi Arıkan da altın madalya sahibi oldular. Elvan Abeylegesse, Alemitu Bekele, Meryem Erdoğan gibi şampiyon atletlerin sakatlıkları yüzünden yer almadığı milli takımın böylesi bir başarıya imza atması da gelecek için ümit verdi.
 
Bölge Seçmeleri Karate Şampiyonası
 
Karate İstanbul İl Temsilciliğinin 2012 yılı faaliyet programında yer alan, 1.Bölge Seçmeleri Karate Şampiyonası 13-14-15 Temmuz 2012 tarihlerinde Büyükçekmece Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda düzenlendi.
 
Muay Thai Teşvik Müsabakası
 
Muay Thai İl Temsilciliğinin 2012 Yılı Faaliyet Programında yer alan Minikler ve Yıldızlar (Bay-Bayan) Muay Thai Teşvik Müsabakası 07-08 Temmuz 2012 Tarihleri arasında Esenler Belediyesi Spor Kompleksi Spor Salonu yapıldı.

ARŞİV