Maraton haftasonunda koşulacak

Avrasya Maratonu, yeni adıyla Vodafone 35. İstanbul Maratonu haftasonunda koşulacak.

13 Kasım 2013 - 11:45
Avrasya Maratonu, yeni adıyla Vodafone 35. İstanbul Maratonu haftasonunda koşulacak. 17 Kasım 2013 Pazar günü saat 09.00’da başlayacak olan 2013 Yılı Vodafone 35. İstanbul Maratonu'na kayıtların rekor bir katılımla tamamlanarak kapandığı belirtilirken halk koşusu kayıtları devam ediyor. http://www.istanbulmarathon.orgadresinden yapılan açıklamada; halk yürüyüşü için toplu kayıt başvuruları ve İstanbul dışından gelen taleplerin kontenjanlarının sona erdiği belirtildi.
Maratonun halk yürüyüşü 17 Kasım günü, saat 09.30'da başlayacak. Halk yürüyüşü, Altunizade Köprüsü altından başlayacak ve Beşiktaş, Dolmabahçe'de son bulacak. Halk Yürüyüşü kayıtları 1 Kasım itibari ile başladı. 100 bin kişilik kontenjan dolana kadar devam edecek olan kayıtlar 09.00-19.00 saatleri arasında ilgili internet sayfasında belirtilen kayıt stantlarından yapılabilecek. Meydanlar, AVM'ler, Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.'nin Tesisleri, iskeleler ve merkezi yerlerde kurulacak kayıt stantlarından gerekli formun doldurulması sureti ile kayıtlar gerçekleştirilecek.
Kayıt için katılımcının kimliği ile en yakın kayıt standından kayıt formu doldurması ve verilecek olan göğüs numarasını alması yeterli olacak. Kadıköy-Eminönü İskelesi önünde de maraton kaydı için stant kuruldu. Halk yürüyüşüne tüm katılımcılar ücretsiz kayıt yaptırabilecek.

ARŞİV