Marmaralı öğrenciler en iyileri seçti

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Spor Salonu’nda 2 Mart Çarşamba günü sporda yılın en iyileri seçilenlere ödülleri törenle verildi.

09 Mart 2011 - 10:35

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Spor Salonu’nda 2 Mart Çarşamba günü sporda yılın en iyileri seçilenlere ödülleri törenle verildi.


Marmara Üniversitesi öğrencileri sporda yılın en iyilerini seçti. Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Spor Salonu’nda 2 Mart Çarşamba günü düzenlenen Yılın en iyileri ödül töreninde futbolda yılın en iyisi Galatasaray ve milli takımımızın başarılı sporcusu Arda Turan, basketbolda milli takım ve Efes Pilsen’in yakışıklı ve sempatik oyuncusu Kerem Tunçeri, Galatasaray Engelli Basketbol Takımı, televizyonda spor yorum dalında Güntekin Onay-Rıdvan Dilmen ikilisiyle bir klasik haline gelen NTV Yüzde 100 Futbol programı seçildi.


DUMANSIZ KAMPÜS KAMPANYASI BAŞLADI
2 binden fazla öğrencinin izlediği ödül töreninde Arda Turan’ın ödülünü babası Adnan Turan aldı. Ödül sahiplerine ödüllerini; Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Zafer Gül, rektör yardımcıları Prof. Dr. Hamza Kandur, Prof. Dr. M. Emin Arat, Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Nihat Buğra Ağaoğlu verdi. Öğrenci Konseyi Başkanı Nihat Buğra Ağaoğlu ödül töreni vesilesiyle yaptığı konuşmada; Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin sigaraya karşı başlattığı kampanya olan “Dumansız Kampüs” projesinden bahsetti. Öğrencileri, sigaradan uzak durmaya ve spor yapmaya davet eden Nihat Buğra Ağaoğlu, herkesi sigaraya karşı başlattıkları “Dumansız Kampüs” kampanyasına destek olmaya çağırdı.


ARŞİV