Marsel-Gülçin Tenis Şov

Wimbledon Fatihi Marsel İlhan, gönülleri de fethetti. Kadıköy Gençlik Merkezi’ndeki tenis kortunda tekerlekli sandalyedeki Gülçin Erdiş ile unutulmaz bir maç yaptı.

21 Aralık 2011 - 10:41

Milli gururumuz, başarılı tenisçimiz Marsel İlhan ile Gülçin Erdiş geçtiğimiz akşam üzeri Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış’ta bulunan Kadıköy Gençlik Merkezi’nde bir gösteri maçı yaptılar. Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk’ün ev sahipliği yaptığı organizasyonda Marsel İlhan Team ekibi ve Gülçin Erdiş’in sponsorlarından Wilson ve Sport Angels da bu eşsiz gösteriye katılımlarıyla destek oldular. Gülçin Erdiş’in, Antrenörü Nezih Dizdaroğlu ile yaptığı ısınma turundan sonra Marsel İlhan ile yaklaşık 30 dakika süren zevkli bir tenis maçı yaptı.

SANDALYEDEKİ GÜLÇİN, MARSEL’E ZOR ANLAR YAŞATTI
İngiltere’nin dünya çapında prestiji turnuvalarından olan Wimbledon’da sergilediği başarılı maçların yanı sıra kişiliğiyle de dikkatleri üzerine toplayan yakışıklı tenisçimiz Marsel İlhan hayatının en zor maçlarından! birini yaptı dersek yeridir.
Çünkü karşısında tekerlekli sandalyede bir yaşam mücadelesi vermesine rağmen hepimize örnek olacak türden bir yaşam sevinci barındıran Gülçin vardı. Kadıköy Belediyesi çalışanlarından olan ve gerek işinde gerek sosyal çevresinde çok sevilen Gülçin, Marsel İlhan ile bir tenis maçı yaptı. Dünyanın tanıdığı ünlü tenisçi Gülçin karşısında oldukça fazla efor sarfetti. Wimbledon’da rakiplerine zor anlar yaşatan karizmatik tenisçimiz, Gülçin ile yaptığı maç sonrası Gülçin’in yaşama sevincine ve tenisteki başarısına hayran olduğunu ifade etti.
BAŞKAN ÖZTÜRK, MARSEL VE GÜLÇİN’İ TEBRİK ETTİ
Heyecanlı ve zaman zaman Gülçin’in, Marsel’i zorlayan atakları nedeniyle espiri tezahüratlar eşliğinde geçen maçta, Marsel İlhan’ın Koçu Can Üner kenardan “Ben bu kadar koşturtamıyorum” diyerek herkesi gülümsetti. Gazete Kadıköy olarak izlediğimiz maç sonrası tesislerde hep birlikte çaylar, kahveler içildi.
Keyifli akşamın sonunda Gülçin Erdiş, Marsel İlhan’a başarılar dileyerek sürpriz bir hediye verdi. Marsel İlhan Team, aldıkları hediye ile mutlu olduklarını söylediler.
Maç ile ilgili www.gulcinerdis.com’danyapılan açıklamada; Gülçin Erdiş, “Marsel İlhan Team, Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk’e, Gülçin Erdiş’in Antrenörü Nezih Dizdaroğlu’na, Kadıköy Geçlik Merkezi Müdürü Cem Çetindağ’a, Wilson’a, Spot Angels’a, beni yalnız bırakmayan Prof. Dr. Sedefhan Oğuzhan hocama, Bizi ağırlayan Khalkedon Restaurant çalışanlarına teşekkür ederiz” dedi.

ARŞİV