Masa tenisi meraklıları Kadıköy'de buluşuyor

Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu tarafından ilan edilen “Dünya Herkes İçin Masa Tenisi Günü”, Selamiçeşme Özgürlük Parkı'nda 6 Nisan Salı günü gerçekleşecek görkemli bir turnuvayla kutlanacak

26 Mart 2021 - 13:14

6 Nisan Salı günü saat 10.00 – 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek turnuvada 200 sporcunun heyecanlı çekişmesi görkemli ve eğlenceli görüntülere sahne olacak.
Girişte her katılımcının hes kodu sorgulaması ve ateş ölçümü yapılacak. Pandemi tedbirleri doğrultusunda ayrıca oyun dışında kalacak katılımcıların sosyal mesafe kurallarına uymaları sağlanacak, turnuva alanı içerisinde el dezenfektasyonu uygulanacak.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen turnuvaya masa tenisine gönül vermiş antrenörlerin bir araya gelerek kurduğu Table Tennis Organizations (TTO) da ödül ve raketleri temin ederek destekte bulunuyor.  

Katılımcıların Yaş Kategorileri : 12 - 18 Yaş, 19 - 40 Yaş, 41 - 65 Yaş ve  65 - 66+ Yaş  olarak belirlenmiştir. Her yaş gruplarında, Grup birincilerine mini masa tenisi, ikincilere KBS Batman Pro Raket, üçüncülere ise KBS 6'lı 3 Yıldızlı Maç topu hediye edilecektir.

Başvuru için: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeU_wxEoWuESl1z7G7EG51Df92iwJd-QCyEFtayW64PVH8pRA/viewform

Etiketler; masa tenisi

ARŞİV