Mehmet Baturalp'i FB TV'de izleyebilirsiniz

Mehmet Baturalp, FB TV’deki sevilen programıyla basketbolumuza ayrı bir tat katıyor. Baturalp’in Fenerbahçe...

23 Şubat 2012 - 15:59

Mehmet Baturalp, FB TV’deki sevilen programıyla basketbolumuza ayrı bir tat katıyor. Baturalp’in Fenerbahçe ve Türk basketbolu ile ilgili özgün yorumlarını, önerilerini, ağabey tavsiyelerini televizyondan canlı canlı izlemek izleyene de zevk veriyor.

Basketbolu yaşam stili haline getiren potanın duayeni Mehmet Baturalp, basketbola ve spora olan hizmetini televizyon ekranlarından da sürdürüyor.
Mehmet Baturalp, “Potada Fener” adlı programı Kıvanç Özkök ile birlikte her Salı saat 10.00 ile 11.00 arasında ve canlı olarak Fenerbahçe Televizyonu’nda sunuyor. Türkiye’de basketbolun nabzının attığı sayılı programlardan birine imza atan basketbolun duayeninden; babacanlığını, kişiliğini ve sportmenliğini katarak, sıcağı sıcağına basketbol yorumlarını dinlemek bir başka zevk veriyor izleyenlere. Fenerbahçelisi veya bir başka takımın taraftarı olsa da basketbolseverler Baturalp’in Kıvanç Özkök ile sunduğu programı ilgiyle izliyor.
Spor tarihimizin sayfalarında şimdiden yerini alan değerli isim Mehmet Baturalp yıllarca aktif sporcu olarak hizmet ettiği Türk sporuna emeklilik döneminde de yaptığı programlarla katkıda bulunmaya çalışıyor ve bununla da mutlu olduğunu ifade ediyor.

ARŞİV