Mesai bitti, spor zamanı

Yoğun geçen mesainin ardından Kadıköy Belediyesi personeli soluğu spor sahasında aldı

05 Kasım 2015 - 15:30
Yoğun geçen mesainin ardından Kadıköy Belediyesi personeli soluğu spor sahasında aldı

Mustafa SÜRMELİ
Kadıköy Belediyesi Müdürlükleri ve Bağlı Birimler Spor Şöleni, 7 branşta tüm hızıyla sürüyor. Futbol, basketbol, tenis, tavla, masa tenisi, satranç, bocce branşlarında düzenlenen turnuvalara yaklaşık 350 belediye personeli iştirak etti. 20 Takımın yer aldığı futbol 240, 6 takımın yer aldığı basketbol 30, 28 kişinin katıldığı tavla en fazla tercih edilen branşlar.
Finaller ise 9 Kasım’da gerçekleşecek. Şampiyonlar kupayı Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’ndan alacak. Mayıs ayında tekrarlanması ve plaj voleybolunun da dahil edilmesi planlanan spor şölenine katılımın daha fazla olması bekleniyor.

SPOR, EĞLENCE BİRARADA
Futbol turnuvasına Sağlık İşleri Müdürlüğü takımı adına katılan Kadıköy Belediyesi ambulans şoförlerinden Ahmet, “Yenmek, yenilmekten ziyade çok eğlenceli, spor dolu anlar geçirdik. Elendik ama çok da eğlendik” dedi.  Ambulans sağlık memuru Mehmet Han ise 17 gol ile gol krallığına oynayan sporculardan, gol yollarında çok sakatlık riski atlatmasına rağmen sağlıkçıların oluşturduğu takımda imdadına yetişen çok olmuş. Yaşanan sakatlıklarda ise rakip takım ayırt etmeden mesai arkadaşlarının yardımına koşmuşlar.

YORGUNLUĞU SPORLA ATTILAR
Tavlanın yanı sıra Bilgi İşlem Müdürlüğü olarak basketbol turnuvalarına katılan Onur ise tavlada olduğu kadar basketbolda da iyi olduğunu belirterek rakip takımdan mesai arkadaşlarına mesaj verdi. Onur turnuvayı düzenleyen yetkililere teşekkür ederken, eski bir basketbolcu olan ve turnuvada iddialı olan Hukuk İşleri Müdürlüğü takımının oyuncularından Avukat Coşkun Bey ise basketbol maçı öncesi yaptığı tavla maçıyla basket maçına hazırlandı.
Bir başka belediye personeli Mustafa Başkök, hem futbol hem de tavla turnuvasına katıldığını, mesainin ardından spor ile günün yorgunluğunu attığını söyledi. Spor Müdürlüğünden Hüseyin Bey ile tavla maçı yaptığını anlattı. Turnuvayı düzenleyen Spor Müdürlüğüne teşekkür eden Hüseyin Bey ise tavla turnuvasının çok güzel geçtiğini, eğlenceli vakit geçirdiklerini belirtti.
Spor Müdürlüğü takımının sağ beki olarak futbol turnuvasına katıldığını söyleyen Hakkı Kızılsu, takımın çok iyi olduğunu, sağ bek olarak rakip forvetlere geçit vermeyeceğini belirtti. Belediye Arama Kurtarma basketbol takımında oynayan Güvenlik Birimi çalışanlarından Gökhan İşçi de “Günün yorgunluk ve stresini burada atmak çok güzel” dedi.



ARŞİV