Mete Gazoz'un oku 200 bin TL'ye satıldı

Spor dünyasından yerli ve yabancı onlarca ismin destek verdiği ve elde edilen gelirin depremzede çocukların eğitiminde kullanılacağı açık artırma tüm hızıyla sürüyor.

03 Mart 2023 - 10:02

Socrates Spor Dergisi’nin geçtiğimiz hafta düzenlediği geceyle hayata geçirdiği, elde edilecek gelirin depremzede çocukların eğitimlerinde kullanılacağı kampanya devam ediyor. Kampanyada sporcular kendileri için manevi değeri olan spor aksesuarlarını açık artırmaya çıkarıyorlar. Açık artırmaya çıkan ürünler arasında yer alan, olimpiyat şampiyonu milli sporcumuz Mete Gazoz’un olimpiyatlarda kullandığı ok geçtiğimiz günlerde sonlanan açık artırmada 200 bin TL bedelle alıcı buldu. Oku aldığı öğrenilen eski milli okçu ve iş insanı Murat Akkaya, oku Gazoz’a bıraktığını belirterek, “İnşallah, ikinci olimpiyat şampiyonu olduğunda okumu alacağım” dedi.

DONCIC İMZALI ALL STAR FORMASI
Öte yandan kampanya kapsamında sitesindeki onlarca sporcunun bağışladığı ürünlere her geçen gün yenileri ekleniyor. Son örnek ise NBA’in ve basketbolun en önemli yıldızlarından Luka Doncic’den geldi. Dallas Mavericks’in süper yıldızı, geçtiğimiz günlerde oynanan NBA All Star maçında giydiği formayı imzalayarak siteye bağışladı. Açık artırmalardan elde edilecek gelir depremzede çocukların eğitimi için, Türk Eğitim Gönülleri Vakfı ve Darüşşafaka’ya aktarılacak.


ARŞİV