Millilerle liseliler özel maç için filedeydiler

Veteran Milli Bayan Voleybol Takımı ile Özel Alev Lisesi Bayan Voleybol Takımı, özel bir maç için karşı karşıya geldi. 6 milli sporcu ve 8 öğrencinin oynadığı karşılaşmada, beden eğitimi...

20 Haziran 2011 - 11:32

Veteran Milli Bayan Voleybol Takımı ile Özel Alev Lisesi Bayan Voleybol Takımı, özel bir maç için karşı karşıya geldi. 6 milli sporcu ve 8 öğrencinin oynadığı karşılaşmada, beden eğitimi öğretmenleri oyuna katılarak okula destek oldu.
Veteran Milli Bayan Voleybol Takımı ile bu yıl kurulan Özel Alev Lisesi Bayan Voleybol Takımı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında özel bir maç yaptı. Gamze Ardanır Öztürk, Zeynep Eylem Şenkal, Nalan Suna, Figen Adanır Erden, Sinem Beltan ve Ebru Algur’un oluşturduğu milli veteranlar ile Gamze Ardanır Öztürk’ün kızı Ezgi Öztürk’ün de aralarında bulunduğu Özel Alev Lisesi Bayan Voleybol Takımı arasında heyecanlı bir maç yaşandı.
Milli voleybolcuların kariyerlerini, bulundukları mevkileri ve yaşadıklarını öğrencilere aktararak, örnek teşkil etmelerini sağlamak ve sporun her yaşta yapılabildiğini göstermek amacıyla gerçekleştirilen karşılaşmada; büyükler, küçük sporculara voleybolun inceliklerini gösterdiler.
Özel Alev Lisesi yönetimi; tüm okulun ilgiyle izlediği voleybol maçının ardından, etkinliği gelenekselleştirme kararı alarak, Özel Alev Lisesi Bayan Voleybol Takımı’nı her yıl bu şekilde motive edilmesi için ilk adımı atmış oldu.
 


ARŞİV