Minikler gelecek için umut verdi

Küçükyalı Yelken Kulübüyle Kadıköy Gençlik Spor Kulübü’nün oynadığı maçta büyük bir mücadele vardı. İki takımın sporcuları da gelecek için umut verdi.

28 Mart 2011 - 10:19

Kadıköy Gençlik Spor Kulübünün Minik Basketbol takımı, Küçükyalı Yelken'i misafir etti. Antrenmanlarını yaptıkları Koşuyolu Reşat Nuri Güntekin İlköğretim Okulu salonunda oynanan müsabakalar minik ve ekstra minik guruplarında oynandı. Sporcuların ve ailelerin büyük ilgi gösterdiği müsabakalar zevkli ve çekişmeli geçti.
İlk maçta 2001-2002-2003 doğumlu sporculardan oluşan Ekstra Minik Takımlar karşı karşıya geldi. Bu keyifli maçta sporcuların heyecanı, anne-babalarının heyecanına karıştı. Kendilerinden beklenilenin fazlasını sahaya yansıtmayı başaran Kadıköy Gençlik Spor Kulübü’nün ekstra minik basketbolcuları maçın sonunda büyük alkış aldı. İkinci maçta ise 1998-1999-2000 doğumlu sporcular sahada ter döktü. Tempolu ve teknik oyunları ile dikkat çeken iki takımın maçı ise iki takım adına da geleceğe yönelik başarılı bir gidişin sinyallerini verdi.
Oynanan maçlar sonunda ekstra minik takımların tüm oyuncuları Maçın Adamı (Man of the Match) seçilirken, ikinci maçta oynadıkları oyun ile dikkat çeken Kadıköy Gençlikten Giray Yıldız ile Küçük Yalı Yelken'den Bedirhan Çakır maçın adamı oldu.


ARŞİV