Moda'nın Spor Kulübü: Dinamo SK

En başarılı sezonlarından birini yaşayan Dinamo Spor Kulübü çeyrek finalde

20 Mayıs 2016 - 10:33

Mustafa SÜRMELİ
Dinamo Spor Kulübü, Kaan Aykut ve Kaan Sunman tarafından 17 Mayıs 2010 tarihinde Kadıköy’ün Moda semtinde kuruldu. Faaliyetlerine sadece basketbol branşında başlayan kulüp; geçen sürede işinin uzmanı eğitmen ve yönetici kadrosuyla çok daha büyük bir aile haline geldi.

MODA’NIN DİNAMOSU
Kulüp yöneticileri, “Dinamo Spor Kulübü, 6 yıl içerisinde hizmet verdiği spor branşlarına voleybol, jimnastik, aikidoyu da ekledi. Kurulduğu ilk günden beri Moda semtinin spor kulübü olmayı hedefleyen Dinamo, Moda’yı sporla birleştirmeyi başardı. Dinamolu 140 sporcunun yüzde 80’i öncelikli Moda olmak üzere Kadıköy’de ikamet ediyor. Böylelikle, spor bir yaşam tarzı olarak hem sporcular hem de aileleri tarafından daha da kolay benimseniyor. Özellikle, Caferağa Spor Salonu’nda oynanan resmi lig müsabakalarında yaratılan muhteşem atmosfer bunun en güzel örneği” diyor.
 
ÇEYREK FİNALDE
İstanbul Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden Dinamo Spor Kulübü, bu yıl en başarılı sezonlarından birini yaşıyor. Büyük erkekler basketbol takımı 8 Mayıs Pazar günü Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanan Bahçelievler İdman Yurdu karşılaşmasında sahadan 71-55 galip ayrılarak, çeyrek finale yükselmeyi garantiledi.

ŞİMDİ DİNAMO’DA YAZ ZAMANI
Altyapı ve spor okulu faaliyetleriyle Modalıları spor ile buluşturan Dinamo SK, okul hayatının ardından ilerleyen yaşlarda da sporun içinde bir yaşam sunmaya devam ediyor.
Eğitim ve öğretim yılı boyunca hafta sonları ve hafta içi okul saatleri sonrasında hizmet veren Dinamo, 2016 yazında hafta içi her gün gerçekleştirilecek ve tam gün sürecek yaz okulu çalışmalarına da başladı.
“Amatör ruh, profesyonel anlayış” diyerek çalışmalarını yürüten Dinamo Spor okullarında sporu hayatının bir parçası haline getiren bireylerin yetişmesi amaçlanırken, spor okullarında yetişen çocuklara kulüp takımlarında şans veriliyor. Dinamo Spor Kulübü’nün, www.dinamosporkulubu.com resmi internet sitesi de bulunuyor.

 

ARŞİV