Muhteşem yaz muhteşem şenlik

Kadıköy Belediyesi Yaz Spor Okullarında yaz boyu süren spor coşkusu madalya töreniyle sonlanırken, çocuklar gelecek yıl için yaz okulunda buluşma sözü verdi

10 Eylül 2015 - 15:05
Kadıköy Belediyesi Yaz Spor Okullarında yaz boyu süren spor coşkusu madalya töreniyle sonlanırken, çocuklar gelecek yıl için yaz okulunda buluşma sözü verdi

Mustafa SÜRMELİ
Sporun farklı branşlarında yaz okullarına devam eden Kadıköylü çocuklar düzenlenen kapanış şenliğiyle madalya ve katılım belgelerini aldılar. 2015 yaz döneminde tatil tadında bir yaz mevsimini geride bırakan çocukların mutluluğuna diyecek yoktu.

KALAMIŞ’TA TATLI ŞENLİK
Kadıköy Belediyesi, Kadıköy Kaymakamlığı himayesinde İlçe Milli Eğitim ve  İlçe Halk Eğitim Müdürlüklerinin de katkılarıyla gerçekleştirdiği 2015 yaz okullarının kapanış törenini Kalamış’ta gerçekleştirdi.
4 Eylül Cuma günü düzenlenen törene Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal da Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile katılarak çocukların mutluluğuna eşlik etti.

“EN GÜZELİNE LAYIKSINIZ”
Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal madalya töreni öncesi yaptığı konuşmada; “Bugün çok güzel bir gün çocuklar. Çünkü burada sizlerle birlikteyiz. Yaz boyunca çok güzel etkinliklere katıldınız, kendinizi geliştirdiniz. Sizlere ve ailelerinize teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda da sizden talep geldiği takdirde belediye, milli eğitim, halk eğitim müdürlükleri olarak taleplerinizi karşılayacağız. Sizler hizmetin en güzeline layıksınız. Sizi tebrik ediyorum. Okulunuzda başarılar diliyorum. Bütün etkinliklerin hayırlı olması, her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle” dedi.
Çocuklara, “Memnun kaldıysanız alkış istiyorum” diyen Kurubal, çocukların coşkulu alkışları karşısında “Demek ki seneye daha güzel etkinlikler yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

SENEYE BULUŞMAK ÜZERE
Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu da yaptığı konuşmada, “Sevgili çocuklarımız ve sevgili gençler iyi bir yaz geçirdiğinizi düşünüyorum. Yaklaşık bin 500’e yakın öğrencimiz faydalandı yaz okulundan. Önümüzdeki sene çok daha fazla öğrencimiz faydalanacak. Sporun sağlık için çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Seneye tekrar buluşmak üzere” diyerek Kaymakamlık başta olmak üzere katkı veren tüm kurumlara teşekkür etti.

 

SENEYE BULUŞMAK ÜZERE

Yaz aylarını Belediye’nin yaz okulunda geçiren çocuklar ve veliler, kapanış töreninde duygularını gazetemize anlattı:
Rüzgâr Ağaoğlu: Eğlenceli geçti yaz okulu. Teniste çok eğlendim. Kardeşimle maç yaptım. Gerçekten tenis oynamayı öğrendim. Tenis vücudu geliştiriyor. Tavsiye ediyorum. Seneye de gelmek isteriz.
Oya Arslan: Çocuğum basket branşında yaz okuluna katıldı. Çok memnunuz. Yaz tatiline gitmedik ama burası bir harikaydı bizim için. Yaz okulunun hiç eksiği yok. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Seneye daha güzel olacak.
Sefa Arslan: Çok iyi bir yaz geçti. Ben keyif aldım. Arkadaşlarımı çok sevdim. Çok arkadaşla tanıştım. Seneye burada buluşacağız. Basketbola devam. Yüzmeyi de düşünüyoruz.
Barış Uslu: Seneye yaz okulunda tekrar buluşmak üzere arkadaşlarla anlaştık.
İbrahim Özeren: Madalya kazanmak güzel bir şey. Çok mutluyum, çok keyifliyim. Kadıköy Belediyesi’ne bunun için teşekkür ederim.
Celal ve Nilgün Kutluay çifti torunları Yıldıray’ın yaz okulu etkinliğine katılarak verimli bir yaz dönemi geçirmesinden dolayı mutluluklarını dile getirirlerken Yıldıray Kutluay,  "Madalyamı aldım. Yaz okulunu tamamladım. Futbol oynadım. Futbol çok güzel” dedi.
Muammer ve Meral İpek çifti de çocukları Ege’nin yaz okulu madalyası ve katılım belgesini almasından, spor yaparak sağlıklı bir yaz geçirmesinden mutlu olduklarını belirtti.

ARŞİV