Namaglûp şampiyon!

Namaglûp Kadıköy Şampiyonu olan Atacan Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımı, Türkiye finallerine hazırlanıyor

16 Nisan 2015 - 16:45

Mustafa SÜRMELİ
Kadıköy İlçe Voleybol Şampiyonası müsabakaları tamamlandı. Atacan Ortaokulu Yıldız Kız Takımı, 10 Nisan Cuma günü Erenköy Kız Lisesi Spor Salonunda oynadığı İlçe Şampiyonluğu maçını da kazanarak namaglûp ilçe şampiyonu oldu.
Kadıköy ilçesinde toplam 19 okul turnuvaya katıldı. Maçlar eleme usulü oynandı. Atacan Ortaokul takımı turnuvada 4 maç yaptı. Bu maçları 2-0’lık skorlarla kazandı.
Atacanlı kızların şimdi yeni hedefi Türkiye Şampiyonluğu. Yıldız Kız Voleybol takımı, Muğla’da düzenlenen “Yıldız Kızlar Voleybol Türkiye Yarın Finalleri”nde oynadığı dört maç sonunda grubundan birinci çıktı. Bu sonuçla 13-18 Nisan 2015 tarihlerinde Diyarbakır’da oynanacak olan Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı. Türkiye’nin en iyi sekiz takımı arasına girmeyi başaran takım, çalışmalarını sürdürüyor.
TEOG sınavı öncesi yoğun programa giren sporcuların hem Türkiye genelinde hem ilçe hem de kulüp maçlarında gösterdikleri başarı grafikleri öğretmenleri tarafından övgüyle karşılanıyor.

LİSE MAÇLARI BAŞLAYACAK
Mayıs ayında Kadıköy Liselerarası İlçe Şampiyonası düzenlenecek. Atacan Eğitim Kurumları’ndan yapılan açıklamada, Liseler Kadıköy Şampiyonasında da iddialı olunduğu belirtildi. Açıklamada, her geçen yıl hem eğitim hem de sporda çizginin yükseltilmesinin hedeflendiği ifade edildi.

ARŞİV