NUHOĞLU'DAN YILDIRIM'A ZİYARET

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

10 Nisan 2015 - 10:26


Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, 6 Nisan Pazartesi günü öğlen saatlerinde Fenerbahçe Spor Kulübü’ne giderek, maç dönüşü Rize-Trabzon yolunda takım otobüsüne yönelik yaşanan silahlı saldırı olayı nedeniyle Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti.
Yaklaşık 30 dakika süren ziyaret sırasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile görüşen ve olayla ilgili bilgi alan Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, olayda yaralanan otobüs şoförüne acil şifalar diledi.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı ve İstanbul Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ da kulübe ziyarette bulundu.


MAÇLAR ERTELENDİ
Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu 6 Nisan Pazartesi günü bir basın toplantısı düzenledi. Kulübün resmi internet sitesi www.fenerbahce.org’ta yer alan haberde; Kulüp Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkanlar Deniz Tolga Aytöre ve Şekip Mosturoğlu olayın vahametini değerlendirdi.
Mahmut Uslu, “Bizim için şampiyonluklar, 4. yıldız önemli değil. Bizim için önemli olan önce herkesin can sağlığı. En önemli şey can sağlığı. Bizim için şampiyonluklar önemli değil” derken, Deniz Tolga Aytöre olay aydınlanana, failler bulunana kadar futbol oynama niyetinde olmadıklarını ifade etti. Şekip Mosturoğlu ise olayda can kaybının olmamasının büyük bir şans olduğunu belirtti.
Fenerbahçe futbol takımını taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 6 Nisan Pazartesi günü İstanbul’da toplantı düzenledi. TFF ve kulüplerin aldığı ortak karar ile Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda bu hafta oynanacak çeyrek final maçları 1 hafta ertelendi.

ARŞİV