Çocuklar için koştular

Bir Dilek Tut, Make-A-Wish® Türkiye gönüllüleri maratonda her adımı çocukların dilekleri gerçekleşsin diye attı...

26 Ekim 2011 - 11:07

Üç yıldır düzenli olarak Avrasya Maratonuna katılan Bir Dilek Tut, Make-A-Wish® Türkiye gönüllüleri, bu yıl da dilek çocukları için koştu.

Zorlu hava şartlarına rağmen maratonun halk yürüyüşü bölümüne katılan 150’den fazla gönüllü, Boğaz Köprüsü üzerinde, köprüdeki tüm katılımcılarla birlikte, dilek çocukları için aynı anda cep telefonlarıyla mesaj atarak destek verdiler.
Hayati tehlikesi olan hastalıklarla savaşan 3–18 yaş arası çocukların dileklerini gerçekleştirme amacıyla faaliyetlerini sürdüren Derneğin gönüllüleri, Avrasya Maratonu’na katılımı geleneksel hale getirdiler. Bu yıl Avrasya Maratonu’na üçüncü kez katılan gönüllülerin sayısı katlanarak artıyor. Maraton, 8 km. ve 15 km. parkurlarında ise toplam 30 kişi dilek çocukları için koştu.
Dilek çocukları hakkında daha fazla kişinin bilgi sahibi olmasına ve daha çok dileğin gerçekleştirilmesine katkı sağlamak amacıyla koşuya katılan gönüllüler, böylesine anlamlı bir etkinliğe destek vermekten mutluluk duyduklarını belirttiler.
Halk Koşusu ve diğer parkurları tamamlayan gönüllülere, bu anlamlı destekleri nedeniyle, teşekkür sertifikaları verildi.
Dernek gönüllüleri, maratona katıldıkları her sene derneğe desteğin arttığını ve dileklerinin gerçekleştiğini gördükçe maratonda attıkları her adıma değdiğini belirtti.



ARŞİV