Saha Komiserleri yine Ali Osman Özgül dedi

Genel kurulu 2 Ocak Perşembe günü yapılan, 157 delegenin oy kullandığı İstanbul Saha Komiserleri Derneği’ne mevcut başkan Ali Osman Özgül yeniden seçildi.

08 Şubat 2012 - 13:58

İstanbul Saha Komiserleri Derneği düzenlenen genel kurulda yeni yönetimini belirledi. Birlik ve beraberlik havasının hakim olduğu genel kurulda mevcut başkan Ali Osman Özgül oyların tamamını alarak güven tazeledi.

2 Ocak Perşembe günü Bağcılar Olimpik Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen Genel Kurul’da 157 delege oy kullandı. Seçime tek liste ile gidildiği görülürken, delegelere hitaben bir konuşma yapan İstanbul Şube Başkanı Ali Osman Özgül amaçlarının geçmişi karıştırmak değil, geleceğe bakmak olduğunu belirtti. Özgül, “Ben Allah'tan korkarım, 65 yaşından sonra ne kimsenin hakkını yerim ne de yediririm. Hatalarımız olabilir, biz de insanız ama her şeye rağmen çok uğraş verdik, Saha Komiserleri Derneğini bir yerlere getirmek için çok emek sarfettik. Burada bütün çalışan arkadaşlarıma ve sizlere sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.
İSİMLER BELİRLENDİ
 
Yönetim Kurulu;Ali Osman Özgül, Nezir Aydın, Ali Turgut Arık, Hasan Çavuşoğlu, Haşim Albayrak, Remzi Akyıl, Fahri Aşıcı, Bayram Engin Uyar, Mustafa Rıdvanlar, Fadıl Kuş, Nedret Terkeş, Ali Gün, Ahmet Kalyoncu, Adem Ak, Hüseyin Akmaz, Kenan Çelik, Yusuf Kenan Karaçam, Serdar Uzunoğlu, Nevzat Akay, Hüseyin Tayyar Beşok ve Üzeyir Yazıcıoğlu’dan oluşurken, Denetleme Kurulu’naAlâeddin Yavaş, Fatih Cemil Dinçer, Yusuf Kenan Uzunoğlu; Genel Merkez Kurulu’na Hasan Çavuşoğlu, Ali Turgut Arık, Ahmet Kalyoncu seçildi.
 

ARŞİV