Şahin Kardeşler kick boks turnuvasına damga vurdular

Kadıköylü Mine Nur Şahin ve Erva Şahin kardeşler Konya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’na katıldı ve turnuva boyunca büyük beğeni topladı

24 Temmuz 2024 - 19:50

Konya’nın ev sahipliğinde 81 ilden 6 bine yakın sporcunun katılımıyla 01-09 Temmuz 2024 tarihleri arasında Karatay Spor ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası tamamlandı. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen çok sayıda sporcu turnuvada kıyasıya mücadele etti. Kadıköy Ali Haydar Ersoy Ortaokulu’ndan 8. sınıf öğrencisi Mine Nur Şahin ve kardeşi 5. Sınıf öğrencisi Erva Şahin de turnuvada mücadele etti. Şahin kardeşler, teknikleri ve sportmence davranışlarıyla turnuva boyunca büyük beğeni ve sempati kazandı.  Daha önceki turnuvalarda İstanbul il birincilikleri olan Şahin kardeşlerden, Mine Nur Şahin, Yıldızlar kategorisinde Türkiye 3.’sü  oldu. Minikler kategorisinde, girdiği her karşılaşmada başa baş mücadele gösteren Erva Şahin madalya sevinci yaşayamasa da ulusal çaptaki turnuvalar için önemli bir tecrübe kazandı.

Şahin Kardeşler, en büyük rakiplerinin kendileri olduğunu belirterek Ataşehir Belediyesi Spor Kulübü antrenörleri;  Ecevit Tikicieri, Bülent Tikicieri ve Levent Tikicieri ile yeni turnuvalar, yeni başarılar için çalışmalarına disiplinli bir şekilde devam ediyor. Şahin Kardeşler, gelecekte Kick Boks Milli Takımı’na girerek milli sporcu olmayı ve Türkiye’yi uluslararası yarışmalarda başarıyla temsil etmeyi hedefliyor. Mine Nur’un en büyük hayali üniversite eğitimini tamamlayarak gelecekte kick boks antrenörü olmak.

Etiketler; kickboks

ARŞİV