Şampiyon Bostancı'dan Başkan'a ziyaret

İstanbul 1. Amatör Ligi 13. Grup’ta 2010-2011 sezonunu 40 puanla şampiyon olarak tamamlayan Bostancıspor, Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Sezon başında oynanan...

05 Mayıs 2011 - 11:28

İstanbul 1. Amatör Ligi 13. Grup’ta 2010-2011 sezonunu 40 puanla şampiyon olarak tamamlayan Bostancıspor, Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Sezon başında oynanan bazı maçlarda zorlanmasına hatta puan kaybetmesine rağmen, gerek yönetim kalitesi gerekse futbolcu kalitesiyle şampiyonluğu kazanma başarısı sergileyen Bostancıspor geçtiğimiz ay büyük katılımla bir şampiyonluk yemeği düzenlemişti.


KUPA İLE FOTOĞRAF
Geçtiğimiz günlerde Kadıköy’ün takımı olarak Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk’ü makamında ziyaret eden Bostancıspor Kulübü Başkanı ve Bostancı’nın sevilen esnafı Ramazan Oral, kentin spor kulübü olarak, Bostancıspor’a Kadıköylülerin destek vermesini istedi. Zira Bostancıspor’un süper amatör lige yükselerek, Kadıköy’ün adını kentin dışına da taşıyan bir misyon üstlendiğini söyleyen Başkan Oral, “Kentimizin Belediye Başkanı Av. Selami Öztük’ü ziyaret etmemek olmazdı. Kupamızı aldık ve şampiyon takım yöneticileri olarak kendisini ziyaret ettik. Süper amatöre yükseldiğimiz için takımımızın da yükü arttı. Bu ziyarette Belediye Başkanımızdan destek talebimiz de oldu” dedi. Daha önceden Kadıköy Belediyesi tarafından yapılan kulüp lokalinin tadilat gerektirdiğini, ayrıca lokalin alt katının kulüp sporcuları için derslik ve kütüphane olarak düzenlenmesini de Başkan Öztürk’ten talep ettiklerini belirten Oral, bu konuda da Belediye Başkanı Öztürk’ten destek sözü aldıklarını söyledi. Başkan Oral, “Bostancıspor camiasında eğitimcilerimiz çok sayıda var. Sporcularımızın büyük bölümü de öğrenci. Spor yaparken derslerini de geliştirmelerini istiyoruz. Bu amaçla lokalin alt katını derslik ve kütüphane yapmak istiyoruz” dedi.Başkan Oral, süper amatör lig için hazırlıkların sürdüğünü, mevcut kadroyu korurken, takviye planlarının da bulunduğunu belirtti. Ziyarete, Bostancıspor’un diğer yöneticileri İsmail Alibaş, Osman Şeker de katıldı.


ARŞİV