Şampiyon öğrencilerden başkana ziyaret

Yıldız Erkek Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Halil Türkkan Ortaokulu öğrencileri ve okul müdürü İlter Aygün, Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı’nı ziyaret etti

30 Mayıs 2024 - 14:24

2023-2024 Yılı Okul Sporları Yıldız Erkek Futbol Şampiyonası, 14 - 18 Mayıs 2024 tarihleri arasında Uşak’ta yapıldı. Şampiyonaya kendi illerinde birinci olan okullar katıldı. İstanbul’dan geçen yılın da birincisi Kadıköy Halil Türkkan Ortaokulu öğrencileri müsabakalarda top koşturdu. Beş gün boyunca devam eden müsabakalar sonucunda Halil Türkkan Ortaokulu, finalde Sivas Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu’nu 1 - 0 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. 2021-2022 sezonunda Manisa’da düzenlenen şampiyonada üçüncülük, 2022-20023 sezonunda ise birincilik kazanan takım bir kez daha şampiyonluk sevinci yaşadı.

“KADIKÖY BELEDİYESİ HEP YANINIZDA”

Halil Türkkan Ortaokulu öğrencilerinin sporda başarısı sadece futbol ile sınırlı kalmadı. 2023-2024 yılında okçulukta Kadıköy birinciliği, paletli yüzmede okullar arası birincilik, koşu takımıyla Kadıköy birinciliği, jimnastikte Türkiye ikinciliği gibi pek çok farklı branşta sayısız başarıya imza attı. 

Kadıköy’e şampiyonluk gururu yaşatan öğrenciler, 30 Mayıs Perşembe günü Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı’nı ziyaret etti. Okul müdürü İlter Aygün, maçlara ve etkinliklere giderken belediyenin sağladığı ulaşım araçları ve spor malzemesi desteği için başkana teşekkürlerini iletti. Öğrencilerle sohbet edip başarılarından dolayı tebrik eden Kösedağı, “Futbol çok güzel bir oyun. Futbolun içinde olun ve bırakmayın. Başarılarınız beş kupa olsun on kupa olsun artarak devam etsin. Kadıköy Belediyesi her zaman her ihtiyacınızda yanınızda.” dedi.

 

ARŞİV