Şampiyondan Başkan Nuhoğlu'na ziyaret

El Salvador’da Dünya Şampiyonu olan Kadıköylü sporcu Mert Gürler Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nu makamında ziyaret etti

28 Ocak 2016 - 17:32
El Salvador’da Dünya Şampiyonu olan Kadıköylü sporcu Mert Gürler geçtiğimiz hafta Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nu, Zühtüpaşa Mahalle Muhtarı Harika Develüleoğlu ile makamında ziyaret etti.
Dünya Şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attıktan sonra Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nu ziyaret etmek istediğini söyleyen Mert Gürler, “Kadıköy Belediye Başkanımız Aykurt Nuhoğlu ile tanışma fırsatım oldu. Sohbet ettik ve fitness sporu hakkında konuştuk. Başarılarımın devamını diledi” dedi.
Yaklaşık 40 dakika süren görüşmede Başkan Nuhoğlu ile şampiyon sporcu fotoğraf çektirdi. Kızıltoprak’ta yaşayan ve fitness sporuyla profesyonel olarak ilgilenen 23 yaşındaki Mert Gürler, bundan sonra da başarılarının devam ettirebilmek için daha çok çalışacağını söyledi.

KARİYERİ PARLAK
Mert Gürler, 2-5 Nisan 2015 tarihlerinde Antalya’da Gençler Atletik Fizik (Men’s physique) Türkiye şampiyonu oldu. Ardından 3-6 Eylül 2015 tarihlerinde Mersin’de düzenlenen Gençler Atletik Fizik Türkiye şampiyonasında birincilik kürsüsüne çıktı. 12-18 Mayıs 2015 tarihlerinde İspanya’da düzenlenen Uluslararası Fitnes Federasyonu (IFBB) Gençler Atletik Fizik Avrupa Şampiyonasında birinci oldu. 14-15 Aralık 2015 tarihlerinde El Salvador’da düzenlenen Uluslararası Fitness Şampiyonası’nda Dünya Şampiyonu olarak spor tarihine geçti.

ARŞİV