Şampiyonlar Ligi için son dönemeç

Kadınlar 1. Ligi sona erdi. Kadınlar 1. Ligi'nde Final ve Klasman Grupları maçları tamamlandı.

14 Haziran 2012 - 15:34
Kadınlar 1. Ligi sona erdi. Kadınlar 1. Ligi'nde Final ve Klasman Grupları maçları tamamlandı. Final Grubunu ilk 3 sırada bitiren takımlar ile Klasman Grubu birincisi, 4 takımlı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Dört takımlı final müsabakaları sonunda Kadınlar 1. Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan takım, ülkemizi 2012-2013 UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeye hak kazanacak. Final Grubunu birinci bitirmeyi garantileyen Ataşehir Belediyespor’un ardından Trabzon İdmanocağı ile Karadeniz Ereğlispor da adını dörtlü finale yazdırdı. Klasman Grubunda ise İzmit Belediyespor, Adana İdmanyurduspor’u 4-2 yenerek dörtlü finale adını yazdırdı.
 
Final Grubu
Ataşehir Belediyespor -Lüleburgaz 39: 2-0
Konak Bel.-Gazi Üni:3-1
Trabzon İdmanocağı-Kdz. Ereğlispor:3-2
 
PLAY OFF KURALARI ÇEKİLDİ
Kadınlar 1. Ligi play-off kuraları TFF'nin İstinye'deki binasında çekildi. Kura çekimine TFF adına Futbol Hizmetlerinden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ile play-off'ta mücadele edecek; Final Grubu birincisi Ataşehir Belediyespor’un Başkanı, Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, Teknik Sorumlu Murat Ülkü’nün yanı sıra grubu iki ve üçüncü sırada bitiren Trabzon İdmanocağı ile Karadeniz Ereğlispor ve Klasman Grubu birincisi İzmit Belediyespor temsilcileri katıldı.
Tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre oynanacak müsabakalar sonunda Kadınlar 1. Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan takım, ülkemizi 2012-2013 UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeye hak kazanacak.

ARŞİV