Satranç Turnuvası çekişmeli geçti

50.Yıl Cumhuriyet Feridun Tümer İlköğretim Okulu’nun 3.Geleneksel 23 Nisan Satranç Turnuvası bu yılda çok çekişmeli geçti. Turnuvaya Anadolu yakasındaki 32 okuldan 120 öğrenci katıldı.

20 Nisan 2011 - 11:02

50.Yıl Cumhuriyet Feridun Tümer İlköğretim Okulu’nun 3.Geleneksel 23 Nisan Satranç Turnuvası bu yılda çok çekişmeli geçti. Turnuvaya Anadolu yakasındaki 32 okuldan 120 öğrenci katıldı. Kantinciler Derneğinin sponsorluğunu üstlendiği turnuvada; derece alan öğrencilere bisiklet, iphone telefon, kol saati ve katılım madalyası verildi. Öğrencilerin sevinçleri görülmeye değerdi.
Ayrıca 1/B sınıfı öğrencileri Satranç Oyununun bir kesitini dramatize ederek izlenmeye değer bir şekilde sundular. Ödül töreninde bir konuşma yapan Okul Müdürü Nazif Atasoy, “Öğrenci ve velilerin satranca olan ilgileri bizleri gelecek konusunda umutlandırdı. Bu da gelecekte bizleri idare edecek gençlerin düşünme, öngörü özelliklerinin arttırılması ve pratik kazanım sağlamaları, ülke yönetiminde sağlıklı karar verebilmelerini geliştirecektir. Bu turnuvaya katılanların sevinçleri ve coşkuları hepimizi mutlu etmiştir. Gelecek turnuvalarda birlikte olmak umuduyla başarılar diliyorum” dedi.
 


ARŞİV