Set vermeden Türkiye Şampiyonu

Geçen yıl final oynayan Erenköy Mehmet Sait Aydoslu Ortaokulu voleybolda bu yıl Türkiye Şampiyonu oldu.

17 Nisan 2014 - 11:30
 
Mustafa SÜRMELİ
 
Erenköy Ortaokulu Mardin’de düzenlenen Türkiye Yıldız Erkekler Voleybol Şampiyonasında Özel İzmir Yamanlar Koleji’ni set vermeden 3-0 yenerek Türkiye 1.si oldu.
Okul Müdürü Mustafa Yeşilova, okul olarak gurur verici bir mutluluk yaşadıklarını, geçen yıl Diyarbakır’da düzenlenen şampiyonada aynı kategoride Türkiye finali oynadıklarını belirterek, bu başarının altında okul yönetimi, öğretmen, veliler ve aile birliğinin emeği olduğunu dile getirdi. Yeşilova, “Cumhuriyet ve Atatürk gençliğine yakışır bir şekilde Kadıköy'ü ve İstanbul’u layığı ile temsil ettik. Sadece okulumuz için değil, okulumuzun bulunduğu bölgeye ve ile yönelik güzel başarılar elde eden öğrencilerimle gurur duyuyorum” dedi.
Beden eğitimi öğretmeni Soner Karakoy ise yarı final gruplarında Giresun’da zorlu maçlar oynadıklarını, Mardin'deki finallerde Kayseri, Ankara, Denizli temsilcilerini saf dışı bırakıp yarı finalde İstanbul Kumport Ortaokulu ile eşleştiklerini, zorlu mücadelenin ardından setleri 3-1 alarak finale yükseldiklerini söyledi. Karakoy, “Geçen yıl finalde kaybettiğimiz İzmir Yamanlar koleji ile final oynayarak hem geçen yılın rövanşını hem de Türkiye şampiyonu olarak çok zor bir işi başardık. Bu başarıda okul müdürü ve yardımcılarına, maddi manevi desteğini esirgemeyen okul aile birliğine, öğretmen ve tüm okul personeline emekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ARŞİV