Süper Amatör'de heyecan sürüyor

İstanbul Süper Amatör Ligi 1. Grup 7. hafta karşılaşmasında rakibine 0-1 ile boyun eğen Bostancıspor gruptaki durumunu zora soktu...

02 Kasım 2011 - 10:11

Ardı ardına aldığı yenilgilerle 13 takımlı grubunda 12. sıradan bir türlü kurtulamayan Bostancıspor en yakın rakibi Y. Kemal İ.Y.’den 6 puan geride bulunuyor. Bostancıspor’un toparlanabilmesi ve tehlikeli bölgeden kurtulabilmesi için transfere ihtiyacı olduğu gözleniyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Terazidere’ye 5 golle yenilen Bostancıspor bu hafta da puan kaybetti.İstanbul Süper Amatör Ligi 1. Grup 7. hafta karşılaşmasında Y. Kemal İ.Y.’ye 1-0 yenilen Bostancıspor, Süper Amatör’deki durumunu zora sokuyor.
Çıkış maçı olarak gördüğü rakibine yenilen Bostancıspor aldığı yenilgiyle 1 puanla 12. sırada kaldı. Y. Kemal İ.Y. ise puanını 7’ye yükselterek 11. sırada kaldı.
Bostancıspor 8. haftada İst. Gümüşhane deplasmanına gidiyor. İst. Gümüşhane ligin 8. sırasında ve 7 puanı bulunuyor.
ATAŞEHİR DOĞUŞ’A LİDER TARİFESİ
Ataşehir Doğuşspor lider Vefa önünde 4-0’lık yenilgiyle düşüşünü sürdürdü.
Süper Amatör Lig 4. Grup 7. Hafta maçında namağlup lider Vefa karşısına çıkan Ataşehir Doğuşspor 4-0 yenildi. Oynadığı 6 karşılaşmanın sadece birinde berabere kalarak 16 puanla grup liderliğini sürdüren Vefa’ya farklı yenilen Ataşehir Doğuşspor’da moraller bozuldu. Ataşehir yaşadığı ağır yenilgi sonrası 9. sıraya indi ve 5 puanda kaldı.
Grupta İdealtepespor ise deplasmanda rakibi Kocasinan’ı 3-2 yendi ve 3. sıraya yükseldi.
5.grupta Bağlarbaşı Arnavutköy’e kendi evinde 1-0 ile boyun eğdi. Bağlarbaşı grubunda 11 puanla 5. Sırada yeralıyor.
6. grupta Selimiye ise İst. Bayburt’u deplasmanda 3-0 gibi net bir skorla yenerek grupta 14 puanla 4. sıraya yerleşti.
İSTANBUL 1. AMATÖRDE HEM GÜLDÜK HEM ÜZÜLDÜK
İstanbul 1. Amatör Ligi 6. hafta karşılaşmalarında takımlarımız hem güldürdü, hem üzdü.
15.grupta Koşuyolu rakibi Alemdağ’a 2-0 yenildi. Koşuyolu 9 puanla grubunda 3. sırada yerini aldı. 7. Haftada Yamanspor’u ağırlayacak.
16.grupta Ataşehir İ.Y. V.Tayfun’u 3-0 gibi net bir skorla yendi ve 13 puanla 2. sıraya yerleşti. Ataşehir İ.Y.’nin haftaya maçı yok.
17. grupta geçen hafta derbiyi kazanan İçerenköy İ.Y. 7. Haftada karşılaştığı Yakacık’a sahası ve seyircisi önünde 2-1 yenildi. Grubunda 5. sıraya düşen İçerenköy İ.Y.’nin 9 puanı bulunuyor. İçerenköy haftaya Kartalgücü deplasmanına gidiyor. Bu haftayı bay geçen Fikirtepe ise 7. haftada Yakacık deplasmanına gidiyor.
18. grupta ise Yeldeğirmeni fırtına gibi başladığı maçtan 3-1 galip ayrıldı. Yeldeğirmeninin etkili oyununa boyun eğen Pendik Doğan puan kaybederken, Yel eğirmeni 9 puanla 4. sıraya yükseldi.
Grubun derbisi ise Kozyatağı ile Taçspor arasında oynandı. Kozyatağı Taçspor’u 2-0 yendi. 9 takımlı grupta 8. Sırada Taçspor, 9. Sırada ise galip gelmesine rağmen averaj eksiği nedeniyle Kozyatağı yeraldı. İki takımın da 3’e puanı bulunuyor. Haftaya Taçspor, Çavuşoğlu’yu ağırlayacak. Kozyatağı’nın ise haftaya maçı yok.

ARŞİV