Süper başlangıç

Yeldeğirmenispor Süper Amatör Lige süper bir başlangıç yaptı

23 Eylül 2016 - 10:56
İstanbul Süper Amatör Ligi başladı. Ligde yer alan takımlarımızdan Yeldeğirmeni lige başarılı bir başlangıç yaptı. Tarihinde ilk defa mücadele ettiği Süper Amatör Ligi’nin ilk maçında karşılaştığı Çatalca İhsaniyespor’u, sezon başında transfer ettiği golcüsü Kubilay Kaan Köse’nin attığı iki golle yendi ve ilk maçında 3 puanı almasını bildi. Lige çok güzel bir başlangıç yapan Yel değirmeni, 7. Grupta 2 gol averajıyla birinci sırada yer alan Ortaköy’ün ardından 3 puanla ikinci sırada yer aldı.
Teknik direktör Tansu Açabey’in isteği üzerine transfer edilen Kubilay Kaan Köse kariyeri boyunca 9 yıl başarıyla Bağlarbaşıspor, 3 yıl Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve son olarak da gecen sezon Termikspor formalarını giydi. Bu sezon Yeldeğirmeni yeni transferinden bol gol bekliyor.

İLK HAFTA SÜRPRİZİ
Süper Amatör Ligi’nde 2. Grupta yer alan Bostancı ise Süper Amatör Ligin ilk maçında, grubun güçlü ekipleri arasında gösterilen Ortaçeşme ile Yenisahra Stadı’nda karşılaştı. 90 dakika sonunda maçtan 1-0 mağlup ayrılan Bostancıspor ilk maçında puanla tanışamazken, 2. Grupta 11. sırada yer aldı. Bu sezon lige büyük umutlarla başlayan Bostancıspor’un önümüzdeki haftalarda çıkış yapması bekleniyor.

ESNAFTAN TAKIMA DESTEK
Kadıköy’ün 65 yıllık kulübü Yeldeğirmeni Spor Kulübü, tarihinde ilk kez katıldığı İstanbul Süper Amatör Futbol Ligi’ne fırtına gibi başlarken, kulüp yönetimi yeni sezon için yeni atkı yaptırdı. Atkılara Yel değirmenispor taraftarlarının ilgisi yoğundu. Başta semt esnafı olmak üzere semt sakinleri yeni sezonda yeni takım atkılarıyla takımlarını destekleyecek.

ARŞİV